Det går helt fint. Faktisk bedre enn røre rett fra komfyren. Den kalde røra gjør det lettere å få til rennende kjerne. Vet ikke med steketiden. Pleier å følge med og ta ut med en gang de er stekt på toppen (sånn funker det i min stekeovn).
Jeg lot røre til fondant stå i kjølig romtemperatur en del timer her om dagen, den ble veldig seig å ha med å gjøre, og de måtte steke 3-4 minutter lengre enn oppskriften sa. Men det trenger ikke å ha vært sammenheng der da, kan være at jeg hadde litt mye i hver form. Det verste var seigheten, måtte røre lenge og ha i varmere rom en stund for få den flytende nok til å ha i formene.
Brukte Toffskij sin oppskrift, den var gedigen! Mulig jeg brukte små former, hadde bare metallformer fant jeg plutselig ut, men jeg lagde 34 fondanter av ei 20-posjonsrøre! :eek:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.