Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har skjedd med nyttårsdesserten min?


#2

Benzo sa for siden:

Du har ikke brukt ananas?


#3

Hyacinth sa for siden:

Niks. Kun jordbær, blåbær og bringebær.


#4

Benzo sa for siden:

Kan jo være at det er for mye væske i forhold til gelatin.


#5

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg tenkte også litt på det. For jeg har mer enn 4 dl væske. Men det har liksom aldri vært noe problem før? Hmm.

Kan den reddes eller gjøres alternativ tror vi?


#6

Hyacinth sa for siden:

Og så er den ikke LITT stiv engang. Det er litt rart.


#7

frukt sa for siden:

Ha i mer gelatin?


#8

Benzo sa for siden:

Hva slags gelativ har du brukt, ark eller pulver?


#9

Polyanna sa for siden:

Kan du prøve fryseren?


#10

Hyacinth sa for siden:

Ark. Alltid gjort.

Før har jeg brukt hjemmelaget hylleblomstsaft, men nå brukte jrg ikea sin. Men det burde ikke bety noe.


#11

Hyacinth sa for siden:

Tenkt tanken men er redd den skal fryse?


#12

frukt sa for siden:

Tviler på at det vil hjelpe når den har stått så lenge i kjøleskapet allerede. Enten tilsette mer gelatin eller starte på nytt ville jeg gjort.


#13

Benzo sa for siden:

Tilsette mer gelatin, du kan google for å se hvor mye per dl. Kan også være noe i safta som gjør at det ikke Stovner.


#14

Hyacinth sa for siden:

Har kjøpt mango-, sirtron- og kokossorbet. Det får være greit. Kan evt helle "geleen" over...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.