Hyacinth sa
for siden:
Jeg har laget den mange ganger før. Men i porsjonsformer. Denne gangen har jeg laget alt i en stor form:
www.jamieoliver.com/recipes/fruit-recipes/summer-fruit-elderflower-and-prosecco-jelly
Den har snart stått 24 timer i kjøleskapet, men den er ikke i nærheten av å være stiv, den er bare saus. :undrer:
Benzo sa
for siden:
Du har ikke brukt ananas?
Hyacinth sa
for siden:
Niks. Kun jordbær, blåbær og bringebær.
Benzo sa
for siden:
Kan jo være at det er for mye væske i forhold til gelatin.
Hyacinth sa
for siden:
Ja, jeg tenkte også litt på det. For jeg har mer enn 4 dl væske. Men det har liksom aldri vært noe problem før? Hmm.
Kan den reddes eller gjøres alternativ tror vi?
Hyacinth sa
for siden:
Og så er den ikke LITT stiv engang. Det er litt rart.
Benzo sa
for siden:
Hva slags gelativ har du brukt, ark eller pulver?
Polyanna sa
for siden:
Kan du prøve fryseren?
Hyacinth sa
for siden:
Ark. Alltid gjort.
Før har jeg brukt hjemmelaget hylleblomstsaft, men nå brukte jrg ikea sin. Men det burde ikke bety noe.
Hyacinth sa
for siden:
Tenkt tanken men er redd den skal fryse?
frukt sa
for siden:
Tviler på at det vil hjelpe når den har stått så lenge i kjøleskapet allerede. Enten tilsette mer gelatin eller starte på nytt ville jeg gjort.
Benzo sa
for siden:
Tilsette mer gelatin, du kan google for å se hvor mye per dl. Kan også være noe i safta som gjør at det ikke Stovner.
Hyacinth sa
for siden:
Har kjøpt mango-, sirtron- og kokossorbet. Det får være greit. Kan evt helle "geleen" over...