Tenkte kanskje noe gryterett-aktig siden jeg har saus igjen også. Forslag til innhold og fremgangsmåte så det ikke blir tørrere enn tørrest?
Tenker ris til.
Tar gjerne imot andre konkrete forslag også for vi får nok til en middag til(skal fryse). Har tenkt på wraps/pita/salat og som pålegg.
Vi skjærer opp alt kjøttet i passende biter, og slenger det oppi sausen. Så er det bare å fryse det eller sette det i kjøleskapet til man vil spise det. :lat og enkel:
Takk for tips. Å ha det i sausen ble litt enkelt for en gryterett og det andre ble noe mer avansert enn jeg hadde tenkt(som i mye mer :knegg:). Håper det blir greit, tok det jeg hadde i kjøleskapet, noe av det som jeg vanligvis bruker i gryteretter. Kjedelig men sikkert greit:
Hadde litt bacon igjen, rødløk, fersk sjampinjong, gulerøtter, paprika, hvitløk, knuste tomater, sausen, krydder og så varmer jeg kalkunen i biter oppi til slutt.