Har noen erfaring med disse pannene? Jada jeg vet det, Tv-shop-greier liksom, men disse ser jo helt fantastiske ut. Tanken på å slippe å bruke noe fett i stekingen, samt slippe å slite med fastbrente rester er fristende altså. Men vil gjerne høre om noen har erfaring med dem før jeg går rett på limpinnen.
Har vært borti mange teflonpanner, og etter en stund går jo ofte litt av belegget bort (bruker selvsagt aldri metallredskaper i dem) og det havner jo i maten. Har lest endel negativ kritikk av teflon og hva det kan gjøre med maten og kroppen, men det jo ikke så mye om det som jeg kanskje burde.
Disse skal visst tåle ALT, man kan ta en mynt og skrape som en gal nedi pannene, ingen merker og ingen skadelige stoffer som ligger igjen. Og ingenting, ingenting brenner seg fast, man kan glemme igjen smeltet ost og melk og plast (!) og gudene vet hva så det brenner til det ugjenkjennelige, det er allikevel bare å vippe det ut og tørke panna ren. I tillegg er de jo billige (999,- kroner for 3 stk).
Men dette er jo det reklamen sier, så jeg vil gjerne høre om folk har erfaring med dem. I videoen ser de jo fantastiske ut, jeg blir helt oppslukt faktisk. Men som sagt så bør man jo gå mer etter erfaringer enn kun reklame.
Hei! Så Cerafit-reklamen på TV-Shop, for godt til å være sant?
Ja, dessverre...! Hvis du googler Cerafit, finner du flere kjøpere som er svært skuffet over produktet. Pannene er gode de første gangene de brukes, deretter får de raskt dårligere slipp-egenskaper. Altså ganske likt "vanlige" (og mye billigere) panner.
PS. Panne-settet selges også av Ellos, hundre kroner billigere...
Jeg anbefaler Master stekepanne (og grytene, forsåvidt) fra Tilbords. Beste jeg har hatt, og vi har hatt en del forskjellig. Ingenting brenner seg fast, og de gir god varmefordeling. Jeg har to, og skal ha nye når de er utslitt.