Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steke vårruller

#1

Einhyrningur sa for siden:

Hvordan steker man vårruller uten å frityrsteke dem? Jeg vil gjerne ha dem sprø, men likevel sunnest mulig.


#2

Frøydis sa for siden:

Stek i ovnen? Pensle med olje og stek til gylden farge.


#3

Einhyrningur sa for siden:

Hvor mange grader? På varmluft eller med grill? Jeg har aldri laget en eneste vårrull, så det må inn med teskje.


#4

Tussilago sa for siden:

Jeg steker på 200 grader varmluft tror jeg, i 15-20 min. Pensler med olje blandet med bittelitt sesamolje. Blir sprø og fine da :-).


#5

Einhyrningur sa for siden:

Supert, da prøver jeg det!


#6

cilen sa for siden:

Det skal jeg prøve neste gang! Vårruller er såå godt :)


#7

Carpe Diem sa for siden:

Jeg lager to varianter vårruller:
Enten de som frityrstekes i olje og er skikkelig usunne, eller av rispapir som ikke varmebehandles i hele tatt (vietnamesiske) Begge deler er veldig gode :jupp:


#8

ItsOnlyMe sa for siden:

Oppskrift noen?



#10

Guava sa for siden:

Hvis du bruker frossen vårrulldeig og ikke bruker rått kjøtt, men forhåndsstekt fyll kan vårrullene bli veldig bra ved å stekes i pizzapanne på pizzafunksjon i mikrobølgeovn eller på bakepapir i varmluftsovn.

Vi har slike vårruller i fryseren og når jeg har lyst på et par stykket varmes de i mikro og de blir sprø og gode uten olje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.