Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har oppskriften på sesamknekkebrød på Trines matblogg?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Nettsida er tydeligvis nede, og jeg er halvveis i sesamknekkebrødrøra. :knegg: Noen som har den og gidder skrive ingredienslista og steketid/varme? :blafre:


#2

vixen sa for siden:

Jeg har ikke den, men jeg har derimot torskefilet og sånt her som jeg skal lage til middagsgjester her i dag. Med oppskrift fra trines matblogg...

Fritt etter hukommelsen er det vel noe som heter.


#3

Nima sa for siden:

Denne?
4 dl store havregryn, gjerne økologiske
4 dl sammalt grov hvete
2,5 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø + litt til å strø oppå
1 dl valnøtter, finhakket
1 ts salt
1/2 dl sesamolje
1/2 dl olivenolje, extra virgin
7,5 dl vann (gjerne med kullsyre)
3 bakepapirkledte stekebrett


#4

Nima sa for siden:

Strø over litt sesamfrø og stek knekkebrødene på varmluft ved ca. 160 grader. Sett alle brettene i ovnen, og bytt plass omtrent hvert 20. minutt. Stek først knekkebrødene i ca. 10 minutter. Bruk pizzahjul eller kniv og skjær opp i ønsket størrelse. Jeg benyttet pizzahjul, rutet opp 4×5 biter på hvert brett, og fikk tilsammen 60 knekkebrød. Sett tilbake i ovnen og stek knekkebrødene til de er ferdige, etter ca en time, dvs ca. 1 time og 10 minutter steketid totalt. Sjekk knekkebrødene mot slutten av steketiden. Har du ulik tykkelse på deigen kan det være lurt å ta ut de knekkebrødene som er ferdige, mens de øvrige får stå til de er ferdigstekte. Knekkebrødene er ikke ferdige hvis de ikke er sprø.

Kopiert fra Trinesmatblogg så "jeg" i teksten er henne, jeg har ikke prøvd disse ennå selv, men det skal jeg gjøre.


#5

Cuyahoga sa for siden:

Om sida ikke kommer opp igjen, og det er den torsken med chorizosalsa, så har jeg den på papir. Gi lyd, så kan jeg sende den på MMS.


#6

Cuyahoga sa for siden:

Jeg elsker deg, Nima. Takk! :hyper:


#7

vixen sa for siden:

Det er den med chorizo, granateple, potetmos og stekt spinat/asparges. Heldigvis så hadde Tallulah en tråd her tidligere i uka om torsk så der står det hvordan jeg kan gjøre det med fisken.
:pinligdårligmedfisk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.