Cuyahoga sa for siden:
Nettsida er tydeligvis nede, og jeg er halvveis i sesamknekkebrødrøra. :knegg: Noen som har den og gidder skrive ingredienslista og steketid/varme? :blafre:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Cuyahoga sa for siden:
Nettsida er tydeligvis nede, og jeg er halvveis i sesamknekkebrødrøra. :knegg: Noen som har den og gidder skrive ingredienslista og steketid/varme? :blafre:
vixen sa for siden:
Jeg har ikke den, men jeg har derimot torskefilet og sånt her som jeg skal lage til middagsgjester her i dag. Med oppskrift fra trines matblogg...
Fritt etter hukommelsen er det vel noe som heter.
Nima sa for siden:
Denne?
4 dl store havregryn, gjerne økologiske
4 dl sammalt grov hvete
2,5 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø + litt til å strø oppå
1 dl valnøtter, finhakket
1 ts salt
1/2 dl sesamolje
1/2 dl olivenolje, extra virgin
7,5 dl vann (gjerne med kullsyre)
3 bakepapirkledte stekebrett
Nima sa for siden:
Strø over litt sesamfrø og stek knekkebrødene på varmluft ved ca. 160 grader. Sett alle brettene i ovnen, og bytt plass omtrent hvert 20. minutt. Stek først knekkebrødene i ca. 10 minutter. Bruk pizzahjul eller kniv og skjær opp i ønsket størrelse. Jeg benyttet pizzahjul, rutet opp 4×5 biter på hvert brett, og fikk tilsammen 60 knekkebrød. Sett tilbake i ovnen og stek knekkebrødene til de er ferdige, etter ca en time, dvs ca. 1 time og 10 minutter steketid totalt. Sjekk knekkebrødene mot slutten av steketiden. Har du ulik tykkelse på deigen kan det være lurt å ta ut de knekkebrødene som er ferdige, mens de øvrige får stå til de er ferdigstekte. Knekkebrødene er ikke ferdige hvis de ikke er sprø.
Kopiert fra Trinesmatblogg så "jeg" i teksten er henne, jeg har ikke prøvd disse ennå selv, men det skal jeg gjøre.
Cuyahoga sa for siden:
Om sida ikke kommer opp igjen, og det er den torsken med chorizosalsa, så har jeg den på papir. Gi lyd, så kan jeg sende den på MMS.
Cuyahoga sa for siden:
Jeg elsker deg, Nima. Takk! :hyper:
vixen sa for siden:
Det er den med chorizo, granateple, potetmos og stekt spinat/asparges. Heldigvis så hadde Tallulah en tråd her tidligere i uka om torsk så der står det hvordan jeg kan gjøre det med fisken.
:pinligdårligmedfisk:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.