Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matsui - har du erfaringer med dette merket?

#1

Left sa for siden:

Vi må ha en vaskemaskin til, og vurderer en som er helst så billig som mulig. Planen er å ha den stående i huset vårt, som vi bruker i bare ferier.
Vi har allerede en god vaskemaskin, som vi har her vi bor ellers (studentleilighet) og for å slippe og dra den med hjem nå som det er skoleferie, vurderer jeg som sagt å kjøpe en enkel en å ha hjemme.
De har Matsui til under 2000,- på Elkjøp, og jeg tenker som så at til vårt bruk vil det kanskje fungere helt utmerket.
Den har ikke mer enn 1000 omdreininger, men jeg har tørketrommel og gode tørkemuligheter ellers, så det er ikke noe problem.
Og i og med at den er ny, har den jo garanti i tilfelle den går i stykker fort.
Det måtte vel være veldig dårlig butikk for Elkjøp å selge den om den er SÅ dårlig?

Hadde du kjøpt den?


#2

Isolde sa for siden:

Har ingen erfaring med matsui som vaskemaskiner men hadde en zanussi til 1900kr i leiligheten vi hadde før.. den funket helt greit.. ihvertfall til det bruket du skal ha den til.


#3

malena sa for siden:

Jeg tror heller jeg hadde kjøpt en brukt, av et litt mer anerkjent merke.

I svigerbestemors leilighet i Beograd (vi var der på ferie for litt siden) står det en relativt ny vaskemaskin av ukjent merke (husker ikke hva det var, men det var ikke Matsui).
Den vasket rett og slett utrolig dårlig. Vanlige flekker gikk ikke bort, i tillegg var sentrifugen dårlig.

Jeg hadde vært skeptisk til noe som er såpass billig OG helt ukjent.


#4

Left sa for siden:

Ja, men om den er så dårlig så skal de få den igjen. En vaskemaskin kjøper man for å få rent tøy, så det må selvsagt avklares på forhånd med Elkjøp evt. Det er der poenget med garanti kommer inn.
Jeg skal selvsagt overøse selger med spørsmål om maskinen FØR jeg evt kjøper den. Kjøper jeg brukt har jeg null garanti.
Men så klart, jeg kjøper den ikke samme hva - det må jo fungere til det man skal ha det til.


#5

Ole Brumm sa for siden:

Noen brukthandlere har seks månders garanti på hvitevarer.
Ville sjekket det opp hadde jeg våre deg.


#6

malena sa for siden:

Du kan også få billig på B-vareutsalg. Vi har kjøpt både nytt og brukt på ulike B-vareutsalg og har vært veldig fornøyd.


#7

Left sa for siden:

Vi bor i ytre Enfold, så det er lettere sagt enn gjort. Så vidt meg er bekjent finnes det ikke en eneste brukthandler noen sted i rundt her. :confused:


#8

annemede sa for siden:

1000 omdreininger synes jeg hørtes litt lite ut, men om dere kan leve med litt drypping og lang tørketid så hvorfor ikke teste den ut?


#9

Left sa for siden:

Kjøpte ikke den Matsui saken - endte opp med en Bosch som var litt dyrere, men med bedre sentrifuge og mer kapasitet i forhold til mengde tøy.


#10

malena sa for siden:

Gratulerer med ny maskin - tror det var et klokt valg. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.