Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rema 1000 "middag for under 100-lappen" -testetråd!

#1

Røyskatt sa for siden:

Siden vi er litt middagsleie, og jeg ikke helt ser meg råd til å få middagen levert på døren, har jeg begynt å teste litt med oppskriftene fra Rema 1000. Håper at andre har prøvd de og, og vil dele erfaringene sine.

I dag testet vi denne; Vietnamesisk Baguette. Den var fantastisk god, og veldig lett å lage. Jeg brukte blender til all finhakkinga, og chilipaste på tube, men til tross for litt småjuks ble den god. Brukte heller ikke så lang tid som det står. Tok sikkert en halvtime, men ikke mer, fra start til servering.

I morgen blir det ikke remaoppskrift, men skal teste to til denne uka :)


#2

Ole Brumm sa for siden:

Jeg har prøvd noen, men det er en stund siden. Tortillalefser med fyll ble godt mottat i familien, husker ikke akkurat hva den heter...



#4

Toffskij sa for siden:

Jeg synes det er kjempestas at Rema er full av ferske wokblandinger og bok choy og greier og greier om dagen, i hvert fall. Ble helt sjokkerende inspirert da jeg var innom i går.


#5

Lavender sa for siden:

Ikke sant. Jeg og mannen sto i kassakø ved sitrongress, fersk ingefær og lime. Nå kan vi kjøpe på Rema det vi før kjøpte i byen.


#6

Che sa for siden:

Jeg hadde stort hell i fjor en gang med middagsplanleggeren. Satte opp ukesmenyer frem til de ikke hadde mer som fristet for min del.
Fiskekaker med alternativ gulrotsalat (med ingefær, chili og mandler) liker jeg veldig godt.

Vietnamesisk mat elsker jeg - men de har ikke "riktig" saus til vårrullene :trasser: Jeg vil ha den med chili og peanutter til - men jeg er usikker på hvordan jeg får til den god. Det er så mange ulike oppskrifter.


#7

Palmen sa for siden:

Jeg vet! :hyper:


#8

Palmen sa for siden:

Jeg vil tro at oppskriften på ferske vårruller er god.
Om du tar hoisin-saus med et par spiseskjeer peanøttsmør (og ikke sweet chili saus) blir den enda bedre som dippingsaus til vårrullene.


#9

Toffskij sa for siden:

Ferske vårruller er kjempegodt. :nam:


#10

Novla sa for siden:

De hadde til og med kokebanan/plantain! :hyper: Må jobbe litt med Rema-fordommene mine, kjenner jeg.


#11

mkj sa for siden:

Ferske wokblandinger er gull. Det er kjedelig å kutte selv, og de frosne smaker ikke godt synes jeg.


#12

Che sa for siden:

Det er nesten favorittmaten min, faktisk. Men som sagt: Med peanøtsaus. Jeg har laget noen ganger, men jeg har ikke fått den til så godt - på tross av at jeg fikk oppskriften av en vietnamesisk dame på Asiamatbutikken vår.


#13

Tonjemor sa for siden:

Rema har virkelig gjort noe lurt med dette middagsgreiene sine. Vi tar vare på alle bladene og bruker oppskriftene jevnt og trutt.
Ikke alltid vi bruker oppskriftene slavisk, men lar oss ofte inspirere av de.
Siste store slager for oss var det indiske heftet med mat fra New dehli. Jeg jobber rett ved New dehli, gleden var stor over at de bidro med noen av mine favoritter fra resturanten.


#14

Nima sa for siden:

De fleste vet kanskje dette, men rema har en egen app for middagstipsene sine, med oppskrifter og ukeplanlegger.


#15

mkj sa for siden:

Ja jeg vet det, men jeg synes ikke den fungerer så godt. Mulig det er brukerfeil altså. Men jeg liker oppskriftsheftene.


#16

Milfrid sa for siden:

Vi hadde tomatsuppen i dag - kanongod! :nemlig: Vi laget kjøttboller av svinekjøttdeig og hadde til.

Har hatt vårruller og currywook (med kylling i stedet for svin eller hva det nå var som skulle i), samt lakseretten med spinat.

Her i huset bruker vi heftet som utgangspunkt for middager som eldstemann lager. Veldig praktisk. Vi har en rema som nærbutikk, og er veldig fornøyd. :nemlig:


#17

Milfrid sa for siden:

Jeg har forøvrig appen, men datteren min foretrekker å bruke heftet.



#19

daffy sa for siden:

Jeg woket biffstrimler og en pose pak choy (eller hva det heter) i helgen. Og laget woksausen som det var oppskrift på til. Jeg likte godt woksausen, mye bedre enn de dårlig og dyre som jeg alltid har kjøpt i Blue Dragonmerket.


#20

Røyskatt sa for siden:

Jeg skal bruke den wokposen i morgen :) blir spennende :)


#21

Røyskatt sa for siden:

Da nesten alle i husstanden fikk omgangssyke, ble det ikke testet ut wok i går. Fikk gjort det i dag, da altså denne; Curry wok. Jeg syns den var veldig god, skjønt mannen satt bare å plukket i sin mens han så miserabel ut. Begynner å bli veldig lei av å lage middag til han. Han er langt mer kresen enn ungene.. :(

Det luktet forøvrig fantastisk mens jeg skjærte opp sitrongresset. Det vil jeg bruke i andre ting og, om så bare for den fabelaktige lukta


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.