Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkering ved Majorstuen-krysset

#1

Pelle sa for siden:

I morgen skal jeg til en lege midt i Majorstuen-krysset (vis a vis t-banen ved Bogstadveien), sammen med Lille på 3 år. Jeg tenkte det var greit å kjøre, siden jeg må hente henne i barnehagen først.

Tips til parkering i området? Jeg kommer enten fra ring 3 eller ring 2.


#2

Anda sa for siden:

Det er P-hus ved Collosseum kino (Meny) eller ved Frognerparken som sikkert er billigere. Og ofte full. Ellers må du kjøre gatelangs og lete etter et sted å lukeparkere.


#3

Pelle sa for siden:

Den ved Frognerparken hadde jeg glemt. Takk for tips.


#4

m^2 sa for siden:

Jeg går til klinikk for alle som ligger der, og får alltid plass bortetter mot Chateau Neuf, enten langsmed hovedveien (Slemdalsveien), eller hvis du tar inn mot høyre for enden av fotballbanen ved enden av Chateau Neuf (Apalveien, opp mot Blindern/NRK-ish hvis du er lokalkjent). Begge deler er gratis. Jeg har opplevd en sjelden gang i blant å måtte ta en runde rundt kvartalet (det blir et stort kvartal da, forbi NRK og så nedover igjen) før jeg har funnet noe, samtidig er det ikke akkurat flust med plass. Spørs litt når du skal.

Hvis det er klinikk for alle du skal til har de 5 parkeringsplasser "for bevegelseshemmede" rett på utsiden hos seg.

Edit: når jeg tenker meg om blir vel bogstadveien "på andre siden" av t-banen? Jaja, da har du tips uansett men det blir lengre å gå.


#5

Adrienne sa for siden:

Det er parkering ved Frognerparken, der bruker det vel å være litt ledig. Det kan også være at det er ledige plasser i Fridtjof Nansensvei, det bruker å være ganske høy omsetning på plassene der. Begge deler er mot betaling, men det er det vel for det meste i det området der.

Det er en kundeparkering på Menybutikken på Colloseum senter, der man må betale for å parkere.

Det er sikkert mange andre alternativer også, kanskje til og med noen som er enda nærmere.


#6

Bomull sa for siden:

Du kan stå i Majorstuveien også, der er det vanlig lukeparkering i gaten, men gratis og nærmere enn Frognerparken. Flere små sidegater mot Bogstadveien lamgs Majorstuveien også, der du rett som det er finner en ledig luke eller to.


#7

Timar sa for siden:

Jeg har ofte parkert i i smågatene på høyre side når du kjører ring 2 ned mot Majorstuekrysset. De er enveiskjørte, og det hender jeg må ta et par runder.

Et stykke på "innsiden" av ring to, ovenfor Majorstuekrysset er det lettere å finne gateparkering, men det blir fort litt lenger å gå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.