Røverdatter sa for siden:
Jeg har potet, løk, vårløk, kålrot, pastinakk, gulrot og kjøttpølse og skal lage suppe til 3-4 personer.
Hvor mye vann og buljong bør jeg bruke?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Røverdatter sa for siden:
Jeg har potet, løk, vårløk, kålrot, pastinakk, gulrot og kjøttpølse og skal lage suppe til 3-4 personer.
Hvor mye vann og buljong bør jeg bruke?
Tallulah sa for siden:
Jeg ville laget to liter suppe, da har du sikkert litt til overs. Det går en buljongterning på halvlitern. Jeg pleier å ta litt mindre, og heller krydre med annet i tillegg, for å ha større kontroll på saltmengden.
Taien sa for siden:
Enig med Tallulah. Jeg ville lagd to liter og hatt i tre buljongterninger, holdt igjen den siste til alle grønnsaker og pølser er i pluss det du vil ha av annet krydder. Ofte er det nok med de tre terningene, men av og til er det lite "smak" i ingrediensene og siste terning må med, med jeg ville ventet til slutt med å tilsette den.
MegaMie sa for siden:
Jeg laget suppe med samme ingredienser igår. Brukte 1,5 - 2 liter vann og to buljongterninger. Kjøttpølsene er såpass salte, så da bruker jeg mindre buljong. Krydret med litt pepper før servering.
Røverdatter sa for siden:
Takk for svar! :) Starter med to terninger og 1,5 liter vann tenker jeg. Har ikke bruk for rester.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.