Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Indrefilet av svin, tips til oppskrift

#1

polarjenta sa for siden:

Jeg har en indrefilet av svin som jeg tenkte å lage i dag. Jeg har aldri laget det før så jeg ønsker tips til hva og ikke minst hvordan?

Det jeg ser for meg er å steke indrefileen i ildfast form sammen med grønnsaker, jeg har gulrøtter, blomkål og broccoli, går det bra å bruke disse grønnsakene? I tillegg ønsker jeg å ha ovnstekte poteter.


#2

Candy Darling sa for siden:

Dette er min signaturrett, faktisk. :knegg: Så deilig at noen endelig spurte.

Jeg deler den i tre, og snitter den på langs som et pølsebrød. Inni smører jeg snøfrisk og pesto, og små biter soltørkede tomater, samt frisk basilikum. Så surrer jeg parmaskinke rundt og setter i ovnen, ca. 200 grader i ca 20-25 min. Det blir veldig saftig og smakfullt.


#3

Candy Darling sa for siden:

Jeg har brukt potetmos og asparges, men ovnsstekte grønnsaker og poteter bør gå helt fint.


#4

polarjenta sa for siden:

Det hørtes veldig godt ut, men jeg tror egentlig ikke at de der ungene mine(og spesielt lillebror)kommer til å like det,. Han foretrekker helt rent kjøtt.


#5

polarjenta sa for siden:

Hvor lang til bør jeg egentlig beregne når det gjelder steketid på grønnsaker og poteter?



#7

mkj sa for siden:

Vi lager noe lignende denne. Løfter svinefileten til nye høyder.

Vi lager alt i en form. En ilsfast stor form. Grønnsaker du liker i passelige munnfuller nederst i formen og så filet/soltørket tomat/spekeskinke oppå der. Så mot slutten av steketiden har du på fløyelsmyk potetmos rundt kantene. Da har du all maten i en form. Vi bruker ganske mye soltørket tomat-pasta, og det lager en del væske i bunnen av formen.


#8

dharma sa for siden:

Helsteker i ovn til den blir rosa. Chips eller fløtegratinerte poteter og grønnsaker og bernaise til. Meget barnevennlig.


#9

Dragen sa for siden:

Dytter litt på denne, og lurer på om noen har tips til indrefilet av svin, tilberedt i leirgryte?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.