Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Atter en gang kolonihagen

#1

Azi sa for siden:

Nå har dem endelig begynt å sende til oss også! Og jeg har fått somlet meg og bestilt. Jeg har tatt Stor grønnsak kasse, stor frukt kasse og stor med egg og brød og pasta, og dette hver uke.

Vi er 2 vokse og 3 barn som er veldig glad i brød(knekkebrød), frukt og grønt. Vi spiser hver dag hjemmelagt mat i fra bunnen av. Det er svært sjeldent vi spiser ute.

Men likevel er jeg litt usikker på om dette blir kanskje litt for mye? Den mikskassen så jeg også på. Men det ser så lite ut iforhold til hvor mange vi er.

Har noen her bestilt alle 3 store kassene? Er det mye mat? Blir alt spist opp iløpet av en uke?
Hvordan er brødet? Blir den fort tørr? Hvor mange brød følger det egentlig med?


#2

Divine sa for siden:

Oj, det hørtes mye ut. Vi er to voksne og to barn og har singlekassen. Det som regel både grønnsak- og eggbehovet vårt. Det hender vi må supplere med litt grønnsaker, men ikke mye. Brødet holder seg veldig godt, synes jeg. I singlekassen er det som regel ett brød (noen ganger to) og en pakke halvstekte baguetter. Vi trenger egentlig ikke mer.


#3

Azi sa for siden:

Men han enne bor jo ikke hos dere hele tiden? Og nr 2 er ikke så glad i grønnsaker har jeg forstått feil? Om det stemmer.. så tror jeg at singelkassen hadde blitt alt for lite for oss da. Men jeg ble usikker om kanskje det blir alt for mye av alt...

Men tror kanskje det hadde igjen blitt for lite om jeg hadde bestilt de kassene hver 14 dag. Da er jo vitsen borte hvis man skal i tillegg gå i butikken og kjøpe seg grønnsaker..


#4

Divine sa for siden:

Ja, yngstemann spiser lite grønnsaker, men eldstemann spiser en del grønt når han er hos oss. Jeg synes likevel at det hørtes voldsomt ut med tre kasser. Men det er jo ikke verre enn at du kan prøve det ut og så kutte ned på en kasse eller to dersom dere ser at det blir for mye.


#5

Azi sa for siden:

Ja tenkte også på det samme. Da får jeg bare vente til 30 juli,da kommer første bestillingen. Gleder meg


#6

Divine sa for siden:

Nå kom jeg på at jeg må huske å avbestille i ferien. Hvem vil vel komme hjem til tre kasser med råtne grønnsaker etter tre uker i utlandet. :skremt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.