Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En avokados tilstand over tid

#1

Njulaif sa for siden:

I en eller annen tråd jeg har deltatt i her på matforumet var det noen som kommenterte dette med hvor vanskelig det er å finne en perfekt modnet avokado, den er enten for hard eller for myk (overmodnet og ikke lengre god). Så kom jeg over denne plansjen :knegg: :


#2

Joika sa for siden:

Ser ikke bildet.


#3

Nenne sa for siden:

Jeg ser bare et spørsmålstegn.


#4

torsk sa for siden:

Linken til bildet går til et gmail-vedlegg, altså i innboksen din, Njulaif. Den har ikke vi andre tilgang til. :p


#5

Hyacinth sa for siden:

Men jeg vil gjerne se! :D


#6

Njulaif sa for siden:

Skjønte plutselig at det var noe slikt som hadde skjedd. Hadde klart å kopiere feil link. :herregud:

Nå da?


#7

Ru sa for siden:

Nå ser vi!


#8

Njulaif sa for siden:

:jippi: :knegg:


#9

Nima sa for siden:

Helt sant, hehe. Og jeg som trodde det var jeg som var kresen på avokadoer..


#10

Bloppy sa for siden:

:knegg:

Bra illustrert!


#11

Bluen sa for siden:

:knegg:

(Og heter det fordærvet om mat på dansk, altså, eller har de den samme klassiske feilen med bedervet/fordervet som oss, tro? :hmm: )


#12

Inagh sa for siden:

:humre:



#14

Hondacrv sa for siden:

:knegg: veldig tatt på kornet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.