Jeg tenkte jeg skulle lage en kake med pasjonsfruktmoussè, med fyllet i bunnen og legge bunnen på "toppen" i en slik form.
Hvor stor er oddsen for at moussèn kommer ut av formen velformet og ikke i et evig kaos?
Noen som har prøvd dette eller har tips til hvordan jeg skal få det til?
Nå vet jeg ikke hvor stiv den moussen er, men tror du vil slite litt i denne formen. Men har ikke prøvd selv, det er bare gjetting. Du må ihvertfall ha den i varmt vann først, slik at den slipper lettere taket.
Takk, det var det jeg også trodde, så jeg droppet hele prosjektet. Kakeformen får heller fortsette å være Vakkerungen på 2 år sin hatt, jeg finner ikke noen kake som passer å lage i denne formen. :knegg:
Jeg hadde sikkert frosset en kjempeisbit i den, proppa med bær eller noe, og latt den ta seg ut i en stor, vid skål med fruktpunsj/bowle/jegvetikkehvadetheter.
For et par år siden lagde jeg faktisk islykter i den.
Jeg skal være på utkikk etter andre bruksområder, kanskje legge den inn på den gjenbrukssida på FB, der er kreativiteten stor og tidvis original. :knegg: