Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jylland tips?

#1

Anuk sa for siden:

Vi leid oss sommerhus på Fyn i sommer. Men før vi reiser dit, hadde vi tenkt å stoppe et par dager på veien ned fra Hitshals.

Er det noen som har gode ideer om hvor på Jylland det er fint å oppholde seg et par dager? Og noen tips til hva vi kan finne på? Gjerne turer eller andre "ute i naturen" ting.


#2

Filifjonka sa for siden:

Skagen er en hyggelig liten by, med flott natur rundt. Kan anbefale en tur ut på Grenen der to hav møtes, det syntes femåringen var spennende. Nordsjømuseet (akvarium) i Hirtshals er også bra.


#3

Señora sa for siden:

www.visitdenmark.com/siteforside.htm
Visitdenmark inneholder uendelig mye informasjon.

Blokhus har fantastisk strand, og Aalborg er en flott by.

Overnatting i Aalborg anbefaler jeg faktisk Sjømandshjemmet, det er billig, rent og har god frokost. De gangene vi har overnattet der har det vært utrolig rolig. De serverer ikke alkohol, men det går an å nyte på en restaurant.

booking.touristonline.dk/visitdenmark/hotelaalborgsoemandshjem/details.do?fra_day=18&fra_month=06-2007&til_day=19&til_month=06-2007&voksne=1&boern=0&antalStjerner=&navn=&language=da&sortering=&valuta=DKK&sideIndeling.side=1&maxPris=&regionId=4&lokalOmraadeId=22&tableset=http%3A%2F%2Fwww.visitdenmark.com%2Fnorge%2Fnb-no%2FMenu%2Fturist%2Fonlinebooking%2Fvdkbooking%2F&tilbageUrl=http%3A%2F%2Fwww.visitdenmark.com%2Fnorge%2Fnb-no%2Fmenu%2Fturist%2Fturistforside.htm&netminersBreadcrumb=norge%2Fnb-no%2Fmenu%2Fturist%2Fturistforside


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.