Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gullfisken 2013 - nye regler?

#1

Njulaif sa for siden:

Hei

Har akkurat sett Gullfisken, og det må være lenge siden sist for jeg stusser på en ting: Hvorfor ble det bare 3 finalister? Skal det ikke være en finalist fra hvert kvartal?? :confused:


#2

Ole Brumm sa for siden:

Det trodde jeg og, stusset altså på det samme.
Også måtte jeg le av programmlederen som klarte å si gullruten minst to ganger. :humre:


#3

Syrinx sa for siden:

Den gullruten-feilen tror jeg var bestilling fra VG, slik at de kunne bruke Blipp-Glipp. Må tro de har ventet lenge på muligheten til det. :knegg:


#4

Mirasol sa for siden:

Mer rettferdig slik det er nå synes jeg hvertfall. Før kunne jo de tre beste være innen samme kvartal, men så var det bare en av dem som kunne gå videre til finalen.


#5

Njulaif sa for siden:

Fant noe på nett om at de for noen år siden hadde gått over til at det kun skulle være tre finalister. Så da regner jeg med at det ikke er en vinner fra hvert kvartal, men at det er de tre filmene som får flest stemmer uavhengig av kvartal som kommer til finalen? :vetikke:

:knegg: De må jo ha jublet over den sjansen der.

For øvrig synes jeg ikke herr Blipp var så morsom på dette programmet. Han skal jo visstnok være en mojoklump har jeg hørt.


#6

D'Arcy sa for siden:

Jeg synes egentlig han er ganske morsom, men på Gullfisken var han faktisk så platt og pinlig at jeg endte med å bytte kanal og dermed ikke se ferdig. Da han begynte med morsomme kommentarer om publikum (rett før Skambankt) gikk gardinen ned for mitt vedkommende. Samt at første artist sang så surt at jeg ble puteflau


#7

Njulaif sa for siden:

I KNOW!! Som om jeg skulle sagt det selv (både om Blipp og ikke minst om første artist)! Bortsett fra at jeg faktisk ikke zappet videre da... :sparke: Måtte jo se om favorittreklamen min vant. :rolleyes:


#8

D'Arcy sa for siden:

Jeg prioriterte boksing på Viasat


#9

Njulaif sa for siden:

Har (så vidt jeg vet) ikke Viasat, så det ble ikke noen boksing på meg gitt. Men har fått med meg at det gikk bra. :D


#10

Njulaif sa for siden:

:lol: Han har i alle fall selvironi... Dette fant jeg på instakontoen hans i dag. :fnis:


#11

Bloppy sa for siden:

:knegg:

Men altså.. Så dere på det samme som meg?
Det var 3 finalister i hvert kvartal (=1 for hver mnd), så var det tre superfinalister. Så en vinner.

Er det nytt? Er det ikke sånn det alltid har vært da?


#12

Njulaif sa for siden:

Nei. I begynnelsen gikk det videre en finalist fra hvert kvartal, altså var det fire finalister. Men jeg tolker det nå slik at det er de tre søkvfiskene som får flest stemmer uavhengig av kvartal som går videre, og det er jo mest rettferdig, siden det jo et kvartal kan være flere gode filmer, og et annet kan være så som så. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.