Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan fester dere nettbrett sikkert i bilen?

#1

IzziCreo sa for siden:

Vi har ulike nettbrett i heimen: Acer Iconia tab x2 (10") samt Ipad mini. Er det i det hele tatt mulig at barna har med disse på biltur? Kan de sikres forsvarlig i bilen? Vi har brukt Nextbase dvd-spillere til nå, og disse har sikre festeanordninger, men vi gidder ikke gå på ny runde med dvd-spillere av mange grunner.

Hva gjør dere?


#2

Darth sa for siden:

Vi er vill og gal og lar barna holde brettene selv.


#3

Neket sa for siden:

Det gjør vi også. De ligger i setelommene når de ikke er i bruk. Men det er ytterst sjelden de har de med i bilen, bare på skikkelig langtur. På tur til hytta f.eks klarer de seg uten, det er bare et par timer.


#4

Guttemammis sa for siden:

Samme her, de har ipad mini.


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg kjøpte en holder hos NAF, som passer til iPad.


#6

Hyacinth sa for siden:

Vi skal snart på 12 timers biltur, og jeg lar ungene ha med iPad miniene sine. De holder dem i fanget. :sparke:


#7

IzziCreo sa for siden:

Oj. Her får ingen holde mobilene sine i hånden engang, så det er uaktuelt.

Sakset fra denne artikkelen i PC World.

Her blir det liksom tatt med i totalen; man kjøper sikker bil som scorer høyt i NCAP og de beste bilsetene, men så er det mobilen, nettbrettet eller annen duppedings som blir den store synderen i det store og hele fordi de ligger løst i bilen.


#8

IzziCreo sa for siden:

Skal sjekke den ut! Jeg har funnet flere til vanlig Ipad, men ingen til mini så langt. Nextbase har ikke testet sine, men de har kollisjonstestet sine dvdholdere, så det betyr ihvertfall at de tenker sikkerhet...


#9

Darth sa for siden:

Joda, jeg er klar over det du skriver, men akkurat det der klarer ikke vi å gjennomføre. Da kan ingen lese bøker i bilen heller, eller skrive en melding på mobilen, eller drikke en flaske med vann. Jeg har ikke viljestyrke nok til å trumfe det gjennom, det skal jeg være ærlig å innrømme. Vi er nøye på at det som vi legger fra oss ligger trygt (som i ikke kommer seilende inn i bakhodene våres ved evt. kollisjon), men det vi har i hendene har vi sagt er greit.


#10

IzziCreo sa for siden:

Hos oss leser ingen bøker, så det er ikke aktuell problemstilling her. Men det samme gjelder selvsagt for det. Flasker oppbevares sikkert i dører/lukket midtkonsoll. Drikker jo i løpet av turer, men flasken er da i hendene i kun en kort stund.
Forstår selvsagt at dette er en kjip kamp, for lysten er stor og sjansen små for at man kolliderer, men barna her fortod det kjapt etter en kort forklaring om hva som kan skje og har ikke spurt igjen. Kun etter kollisjonstestet holdere til nettbrett :knegg:


#11

Dronningen sa for siden:

Vi har fester bak på våre hodestøtter (ser film slik), men de får også holde dem av og til.


#12

Isolde sa for siden:

Gikk på teknikkmagasinet og kjøpte stativ til både mini og vanlig. 150kr stk. De får ikke holde de.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.