Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Takgrind til bil

#1

Cumulus sa for siden:

Visste ikke hvor jeg skulle poste denne, bare flytt den. ;)

Jeg lurer på hvor jeg får kjøpt takgrin til en bil som har "bøyler" (?) på taket. (Vet ikke hva det på taket heter. Bilen er en Peugot 307)


#2

Polyanna sa for siden:

Torshov bilrekvisita?

Eller Biltema. Rails, heter det som er på taket.



#4

kokosbolle sa for siden:

Vær bare obs på at ikke alle sånne universalrails passer til alle biler. :mumle: Vi hadde en et par år gammel takrails fra Thune fra før da vi kjøpte ny bil og railsene passet ikke på.


#5

torsk sa for siden:

Anbefaler å gå til Torshov bilrekvisita. De har oversikt over hva som passer til bilen din, og reklamerte i hvert fall i fjor med at de monterer det på bilen uten noe tillegg i prisen (noe jeg passet på å benytte meg av). Regner med at de gjør det fortsatt, men ikke 100 % sikker.


#6

mrc sa for siden:

Biltema sine er egentlig noe dritt. Men de duger for så vidt - er rimelige, men ikke spesielt enkle å montere (spesielt ikke første gang) og ruster ganske raskt. Men de er uten tvil billige og de har en del tilbehør til de.

Torshov selger vel i all hovedsak Thule så vidt jeg hukser. Blir helt på andre siden av prisskalaen. Grunnstativene er dyre, og tilbehøret er dyrt.

Jeg har hatt Biltema sine tidligere og kastet de etter et par sesonger pga. skruene for å feste de ble et helvete pga. rust. Men kjøpte et nytt sett nå denne vinteren - håper det skal bli skifte av bil senere i år og gadd da å bruke såpass mye som Thule sitt ville ha blitt i tilfelle det ikke vil passe videre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.