Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har du på pannekaka di?

#1

Nextlife sa for siden:

Pannekaker skjer max. 2 ganger i året her i huset siden det er det verste stykke arbeid jeg gjør.
Da er det bonanza, og alle sunnhetsprinsipper legges til side og man fyller på med hva man enn måtte ønske.
(Pannekakene er lagd av egg, litt smør, hvitt mel og h-melk)

Jeg har kun litt sprøstekt bacon på,
18-åringen har sukker, bacon og baconfett, krem og blåbærsyltetøy(på en og samme pannekake).:knegg:
Mannen har noen med sukker, noen med bacon, og til slutt en med krem og blåbær.

Enn dere da?


#2

Maverick sa for siden:

Lønnesirup er godt på, blåbær er godt på, og chorizo er godt på. :jupp:


#3

DM sa for siden:

Fleskepannekaker er så godt! Det har jeg ikke spist på år og dag.

Jeg spiser matpannekake med mest egg i omtrent hver dag til kveldsmat. Da har jeg frosne blåbær alene eller sammen med bringebær på, og bretter pannekaken i to over, så det tiner.


#4

tjolahopp sa for siden:

Vi har svært sjelden pannekaker, men når vi har det er det den gode og usunne sorten. Vi har det som dessert, eller helgefrokost. Og da synes jeg det er best med fersk sitronsaft og sukker på. :nam:

Som barn hendte det at vi fikk plukkfisk i pannekaker som middag. Med brunet smør over. Det var veldig godt husker jeg.


#5

Isolde sa for siden:

Her er det stort sett fleskepannekaker som serveres. Ofte laget med havremel, og ekstra lett melk.

Mannen har av og til syltetøy på. Jeg lager vaffler om jeg skal ha syltetøy på.


#6

Turban Smukk sa for siden:

Jeg hater også helt intenst å lage pannekaker, så det skjer Max to ganger i året her også. Men det var min favorittrett som barn og også min datters da hun var liten. Pannekaker spises hos oss med tomatsuppe til. Jeg lager alltid hjemmelaget tomatsuppe som egen rett, men til pannekakemiddag er det Toro med makaroni og ikke noe annet, tilberedt med å erstatte en desiliter av vannet med melk. Den spises først litt først, men så skal man veksle og spise den innimellom pannekakene. Pannekakene er tynne og spises med sukker på. Da jeg vokste opp hadde vi ofte selvplukkede og lett sukrede blåbær fra fryseren på, men jeg plukker dessverre ikke bær. Det er et savn. Bærene kan gjerne være veldig kalde/halvtinte, men må ha vært sukret litt før frysing. Frosne Remabær funker i nøden. I den ytterste nød har man også forsøkt bringebærsyltetøy på, men det er juks og feil. Blåbærsyltetøy er også helt feil.

Kjøtt på pannekaker har jeg aldri smakt. Det høres i og for seg godt ut, men det er dessverre feil. Pannekaker som dessert med is inni har jeg prøvd, men det ble feil, siden det som sagt skal være Torosuppe til for optimal opplevelse. Pannekaker til frokost har jeg forsøkt, det funker med sukker, eventuelt blåbær, men er da en helt annen greie enn Pannekaker Til Middag.

Åja. Pannekakene må være veldig tynne og stekt i så lite smør som mulig sånn at man kan spise så mange som mulig. Avslutningsvis kan man dyppe en pannekake i restene av tomatsuppen og få en helt ny og ganske digg smaksopplevelse. Anbefales, men kanskje helst ikke med gjester til stede.


#7

Pingis sa for siden:

Da jeg var barn var det alltid blåbærsyltetøy, og det var ikke noe stas. :niks: Nå er jeg voksen og bestemmer sjøl, så nå er det bringebærsyltetøy som gjelder! Ungene bruker det, blåbærsyltetøy eller sukker. Gode greier. Pannekakene er semisunne, uten noe særlig fett og med en god del grovmel.


#8

Einhyrningur sa for siden:

På pannekaken har jeg potet og bacon.


#9

Turban Smukk sa for siden:

Potet og bacon!!

Jeg lager forresten røre med hvetemel, lettmelk, sukker og egg (men veldig lite egg). Ikke smør i røra, da blir det vafler.

Kan liksom ikke se for meg at poteter passer til? Bacon kan jeg til en viss grad skjønne, men det er dessverre like feil som å ikke ha tomatsuppe til. Så det går ikke.


#10

carmenzita sa for siden:

Jeg lager røre med egg,litt sukker,litt vaniljesukker, melk,en dæsj smør og mel(både grov og fin)

Jeg har bacon og sukker på mine.


#11

Kula sa for siden:

Blåbærsyltetøy. På kalde pannekaker kan jeg ha sukker. Vi også har pannekaker så sjelden at det er fritt valg av syltetøy og sukker.

Når vi har amerikanske pannekaker på hytta har vi lønnesirup og bacon til. DET er farlig godt. Heldigvis er det uhyre sjelden noen gidder å lage det. :knegg:


#12

løve70 sa for siden:

Jeg har aldri forstått greia med bacon og blåbærsyltetøy på pannekaker. De gangene vi har pannekaker er der kun søtt på. Jeg har på lønnesirup, blåbærsyltetøy eller sukker. LøveMann og LilleVenn har smør og sukker/syltetøy på.

Er vant hjemmefra å ha suppe først, men det skipper vi og serverer kun pannekaker. Ikke så ofte vi har det da.

Jeg synes også det kan være godt med pannekaker med salt fyll, men da blir det en helt annen rett.


#13

trøtt sa for siden:

Jeg lager kun grove pannekaker, jeg spiser ikke fine. Jeg lager røra men mange egg, laktoseredusert melk og/eller havremelk, havregryn, sammalt hvete fin, sammalt rug og litt hvetemel. Jeg har noen sukkerkorn på og ungene bruker litt sukker eller syltetøy.


#14

Odelia sa for siden:

Her lages de enten av hvitt mel eller ispedd havregryn, og vi har som regel enten blåbærsyltetøy eller smør og sukker på. Det hender en sjelden gang vi lager fleskepannekaker (med bacon i selve pannekaken), men ikke så ofte. Har ikke pannekaker så ofte heller da jeg syns det tar for lang tid i forhold til hvor sunt det er så jeg/ungene/mannen må være skikkelig fysne på pannekaker før vi gidder å lage det :humre:


#15

Nextlife sa for siden:

Hihi, mine folk vil gjerne hat tomatsuppe med egg i til, men da skal det være Toro. :knegg:
Sjelden jeg innfrir.
Helst vil jeg ha ertersuppe til, men det er bare jeg som liker det, så da blir det til at det droppes.
Jeg må også ha supertynne pannekaker.
Ungen her var i sjokk her etter USA-turen. "Det er jo ikke pannekaker de spiser, det er jo sveler". :p


#16

Esme sa for siden:

Bacon, lønnesirup, syltetøy, cottage cheese, sitron og sukker, hvitost og skinke.

Vi spiser pannekaker til søndagsfrokost en-to ganger i måneden.


#17

Bluen sa for siden:

Sukker.

Vi har det etter en riktig helsebringende ( :knegg: ) suppe et par ganger i måneden.


#18

Kiwi sa for siden:

Jeg bruker helst lønnesirup eller Cottage cheese med hjemmelaget jordbærsyltetøy på pannekakene.
Ene ungen foretrekker sukker på, den andre blåbærsyltetøy.
Mannen spiser litt av alt, vet derfor ikke om han foretrekker det ene fremfor det andre.


#19

konsulenten sa for siden:

Pannekaker er dessert hos oss. Vi har på lime sirup. Eller appelsinsmør og blåbær. Eller sitronsmør. Eller rømme og bær. Noe i den duren.


#20

Ole Brumm sa for siden:

Jeg har smør og sukker på, eller blåbærsyltetøy.
Mannen har lønnesirup eller syltetøy ( gjerne flere sorter) på.
Barna har smør og sukker på, eller jordbærsyltetøy.

Vi spiser pannekaker hver fredag (de er grove), det er jo så godt. ( Jeg er glad i barnslig mat, unntaket er pølser.) restepannekaker (kalde) spises med brunost på.


#21

My sa for siden:

Som regel sukker eller blåbærsyltetøy. Av og til bacon. Alltid tomatsuppe til, hjemmelaget basert på tomatpuré.

Jeg skjønner forresten ikke hvorfor det skal være så hat å lage. Synes da det går helt greit. Vi har det likevel ikke så ofte, siden det ikke er spesielt sunt, men det hender i ny og ne. Bruker ofte å ha med 1,5 liters brusflaske med pannekakerøre på tur, og steke på primus i det fri. Det er veldig populært. Da blir det bare med sukker, siden det er enklest å ta med seg.


#22

Veslemøya sa for siden:

Vi bruker pannekaker som kake. De fylles med vaniljeis og rørt blåbær.


#23

Nextlife sa for siden:

Disse variantene med syrlige greier som nevnes høres utrolig fristende ut. Det tror jeg må prøves.:)


#24

Pebbles sa for siden:

Favoritten min er amerikanske pannekaker med blåbær i røra og lønnesirup på. :nam:

Ellers er jeg vant til pannekaker med bacon og sukker fra barndommen (Trøndelag), men det synes folk her i Østfold er veldig rart. Det er godt! (Jeg spiser det aldri lenger, dog.)


#25

Filifjonka sa for siden:

Jeg har ingen pannekake. :leppe:


#26

Acino sa for siden:

Bacon og blåbærsyltetøy - på samme pannekake, ja.
Eller bacon og sukker - sammen.
Og ikke noe suppe-tull verken før, etter eller ved siden av. Steker jeg først
pannekaker så steker jeg så det blir nok uten slikt tilbehør, så er det heller
sjeldnere.


#27

jolie sa for siden:

Hvis jeg må spise det, så blir det rømme, blåbærsyltetøy og bacon.


#28

Nextlife sa for siden:

For mitt vedkommende tror jeg det er det at man må stå å jobbe med akkurat samme ting såpass lenge. Jeg liker helst at ting putrer og styrer seg noenlunde selv, da kan jeg ha tusen ting på gang samtidig.
Pannekaker, da er man stucked med de, liksom. :sparke:


#29

Myria sa for siden:

På vanlige tynne pannekaker bruker jeg sirup eller sukker og sitron. På amerikanske pannekaker bruker jeg smør og lønnesirup.
Bacon og blåbærsyltetøy høres ekkelt ut.
Vi spiser sjelden pannekaker. Det er ikke middagsmat hos oss, så det blir kveldsmat en gang i blandt, hvis jeg orker å lage.


#30

Joika sa for siden:

Bacon, lønnesirup, is. Ikke alt på en gang. :)


#31

shute sa for siden:

Vi spiser ganske mye pannekaker. Til middag kan jeg typisk ha blåbærsyltetøy og bacon på (sammen, ja). Til lunsj snøfrisk, honning og blåbær. Til dessert bringebærsyltetøy og rømme, eller iskrem og friske bær.


#32

M@M sa for siden:

Bacon eller sukker eller blåbærsyltetøy. Og de må være supertynne ja. Pappaen min var ekspert på det når jeg var liten. Og her i huset er det jeg som lager de tynneste, i mens mannen lager (for :humre: ) tykke.

Dessertpannekaker med is er nam. Men det spiser jeg nesten bare på ferie.


#33

Drømmedama sa for siden:

Vi har suppe først og tynne pannekaker etterpå, sikkert et par ganger i måneden, det er barnas desiderte favoritt. Som oftest tomatsuppe. Alltid hjemmelaget. Sukker eller blåbærsyltetøy eller bare blåbær eller andre bær på pannekakene. Pannekakene er ikke særlig søte i seg selv.
Når vi har har Amerika-besøk som kommer med god lønnesirup, da blir det amerikanske pannekaker til frokost. Bare med lønnesirup på. Kanskje 5 ganger i løpet av året. Farlig deilig...
Jeg hater virkelig å steke pannekaker. Vi er 6 i familien, og har som oftest 2-3 ekstra rundt bordet, da tar det lang tid å steke selv om jeg bruker 2 stekepanner.


#34

polarjenta sa for siden:

Jeg lager aldri pannekaker, men om jeg er en plass og får det servert så foretrekker jeg bacon. Jeg liker også pannekaker med jordbærkrem.


#35

M@M sa for siden:

Ja, tomatsuppe har vi også til. Må visst være Toro med makaroni og egg. Jeg har forsøkt hjemmelaget, eller andre supper, men det godtas ikke av mann og sønn.


#36

My sa for siden:

Lykken er pannekaker med alt mulig rart på pannekakekafé i Amsterdam. :nam:


#37

Guttemammis sa for siden:

Vi har jordbær og blåbærsyltetøy, sukker eller sprøstekt bacon.
Jeg synes blåbærsyltetøy eller bacon er best, har av og til sukker på baconet.


#38

Anne C sa for siden:

Jeg foretrekker sukker hvis jeg skal spise det.


#39

Cuyahoga sa for siden:

Jeg synes ikke pannekaker er noe særlig, så jeg spiser det aldri.

Ungene får det dann og vann, og de har syltetøy eller sukker på, og i det siste har vi hatt det litt oftere og de har blitt tilbudt lønnesirup, jordbærsaus og sjokoladesaus.


#40

Acino sa for siden:

Irriterende tråd for nå kjenner jeg at vi "må" ha pannekaker i helga, kanskje alt i morgen. :humre:


#41

Magica sa for siden:

Blåbær og bacon! :)


#42

Fersken sa for siden:

På pannekakene som serveres i heimen eller hos svigers er det sukker på. Om jeg gidder har vi også bacon til.

I Danmark smakte jeg pannekake med Nutella på. Det var så godt at jeg har bestemt at det er kun feriemat og i Danmark (til mitt eget beste).


#43

Robyn sa for siden:

Ikke noe på, jeg dypper den i Toro tomatsuppe. (Spiser med kniv og gaffel og dypper spisebiter, ikke hele pannekaka.) Middagspannekaker har jeg grovere mel i og ikke noe sukker. Mann og barn bruker bacon, sukker eller blåbærsyltetøy.

Dessertpannekaker spises med banan, sjokoladesaus og vaniljeis. Og litt krem om vi har. :nam:


#44

star sa for siden:

Blåbærsyltetøy.


#45

Dronningen sa for siden:

Sukker, sukrin eller syltetøy.


#46

rine sa for siden:

Hvis det er snakk om sånne tynne pannekaker til kaffen, spiser jeg dem med litt sukker på. Middagspannekaker? Tja, jeg liker både sukker, bacon og blåbærsyltetøy på dem. Sukker må spises alene, men hvis jeg har bacon på, tar jeg gjerne også en bitteliten dæsj med blåbærsyltetøy på. :nemlig:


#47

Candy Darling sa for siden:

Jeg spiser det sjelden, men det er i tilfelle med syltetøy - jordbær eller bringebær. Blåbær er djevelens verk. Jeg er oppvokst med middagspølse eller bacon til, egentlig.

Ungene får det litt oftere, og har stort sett sukker på. :gal:


#48

safran sa for siden:

Kesam og bringebærsyltetøy. Og hvis jeg skal kose meg skikkelig - lønnesirup og bacon. :nam:


#49

Niobe sa for siden:

Pannekaker er en sånn en-gang-i-halvåret-happening her også. Da har vi som regel sprøstekt bacon til. Guttene vil ha blåbærsyltetøy.


#50

Toffskij sa for siden:

Jeg liker både å steke og spise pannekaker. På mine må det være bringebærsyltetøy OG sukker. Andre syltetøy og lønnesirup står også på bordet.


#51

ingling sa for siden:

Vi har pannekaker ganske ofte. Ungene spiser blåbærsyltetøy med lite sukker i, jeg og mannen spiser kalkunbacon til og har samme blåbærsyltetøy inni. Eller bringebærsyltetøy, eller jordbær, men jeg foretrekker blåbær. Hvis jeg lager til meg selv med grovt mel og mer som en matpannekake, kan jeg godt ha ost og kalkunskinke i, for eksempel.


#52

oslo78 sa for siden:

Kun sukker!


#53

Rug sa for siden:

Vi har pannekaker i alle fall annen hver måned, som fredagskosemiddag. Røra er av det hvite slaget, mel, egg, melk, salt og litt smør. Stekes på takke, da går det fort og greit. Jeg slenger på tre om gangen, rydder litt mens de steker, snur dem, setter på en maskin med klær - det er den desidert mest effektive middagslagingsstunden!

Serveres med hjemmelaget frosset blåbærsyltetøy (takk og pris for en bærhentende mann!) og stekt bacon. Den siste kan man ha sukker på.


#54

Lavender sa for siden:

Med presset sitron og rørte blåbær for dessert. Eller jeg smelter noen skiver Jarlsberg på slutten av steketiden. Eller jeg spiser de med Vossafår.

Vi streker to til hver, det tar akkurat passe tid. Heller kruskakli i røra. Har prøvd med grovt mel, revet gulrot og havregryn, men synes de blir tykke og tar for lang tid å steke.


#55

ming sa for siden:

Her er det pannekaker 1-2 ganger i måneden - på storesøsters middagslagedag. Vi har sukker, blåbær og/eller bacon til - ikke alt alltid. Det aller beste er blåbær&bacon, syns jeg. Ungene spiser helst sukker&bacon.


#56

apan sa for siden:

Vi har pannekaker kanskje 1 gang i måneden.
Vi har jordbærsyltetøy, bringebærsyltetøy eller sukker på.
Av og til bacon og blåbærsyltetøy også.


#57

millact sa for siden:

Bare litt sukker.

Tror jeg må overraske dem med pannekaker i morgen siden det er Valentines.


#58

veobra sa for siden:

Sukker, syltetøy, og gjerne sjokoladesaus til dessert.


#59

vixen sa for siden:

Ikke min favoritt, men når jeg først spiser det så er det med bacon og sukker. På samme pannekake. Sånne tynne crepes spiser jeg med nutella. Det synes jeg er godt.


#60

Sokk sa for siden:

:tullerdunisse:

Men blir alle mette av to pannekaker? :skeptisk:

Vi har pannekaker av og til, kanskje en gang i måneden. De har mye egg og ca halvparten grovmel/havregryn. Ganske tynne. Spises med rørte blåbær (:nam:), jordbærsyltetøy, bringebær hvis noen vil ha det, sukker og bacon. Fritt valg på kombinasjoner, altså. Jentene vil av og til ha sukker og kanel også, men det blir litt sært for meg. Det er sikkert godt - det hører bare ikke til pannekaker, liksom.


#61

Novla sa for siden:

:dulte:Pannekaker med jordbærkrem er kjempegodt! For meg er pannekaker dessert/kaffemat, ikke middag, så jordbærkrem eller kun sukker er tingen.

#62

Plipp sa for siden:

Sirup og bacon.


#63

2ne sa for siden:

Jeg lager pannekaker med veldig mye egg, litt salt, 50/50 hvetemel og fibrex mel samt extra lettmelk. Så de er ganske sunne, og gooode! Serveres som middag med toro tomatsuppe med makaroni.

Mannen har bacon biter i, han dypper noen i tomatsuppa og spiser noen av de med smør og sukker på. Vi andre spiser suppa først og så noen pannekaker (uten bacon) med smør og sukker på.
Mellomste er også glad i å ha kaviar på, dette har hun lært av farmor :himle:


#64

My sa for siden:

Her spises forresten alltid pannekakene og tomatsuppa parallelt, siden pannekaka ofte dyppes i tomatsuppa. Og tomatsuppa er med makaroni, og en sjelden gang med hardkokt egg.

Men Toro brukes kun på hyttetur, for den er ingen spesielt glad i. Jeg lager tomatsuppa slik mamma alltid lagde den, for det er det jeg er vant med, og som nå ungene mine er vant med. Lages mer eller mindre som hvit saus, dvs mel røres inn i smeltet smør, deretter blander jeg inn et par ss tomatpure, før jeg sper med vann, og tilsetter salt og buljongpulver. Litt melk til slutt. Og makaronien kokes i suppa.


#65

Hyacinth sa for siden:

Jeg hater også å steke pannekaker. Så vi har det aldri. Jeg kan altså ikke svare.

Men det hender vi kjøper nystekte crêpes når vi er på ferie. Da pleier ungenes velge nutella og jeg tar sitron og sukker. Nam!


#66

Taien sa for siden:

Det er derfor man tar med Laptop'en på kjøkkenet så den kan stå der å vise yndlingsserien mens man steker. :glis:

Her elsker ungene pannekaker (og vi skal ha det i dag faktisk), vi pleier å ha det en gang i mnd kanskje. Noen ganger litt mer andre ganger mindre. Spørs om ungene maser eller ei.
Vi har megausunne pannekaker og de serveres med sukker og bacon til meg og D mens mannen og M spiser dem med bacon og blåbærsyltetøy.
Restene (for det blir ALLTID rester) spises til lørdagsfrokost som de er. :nam:


#67

Polyanna sa for siden:

Her har fredag liksom sneket seg til å bli fast pannekakedag! Nå har jeg sluttet med det, men de lure ungene har i stedet begynt å lage det selv, så det er middag omtrent når jeg kommer hjem. (Jenta lager røre, eldste steker på takke)

Vi har bacon, sukker eller blåbærsyltetøy på.


#68

Røverdatter sa for siden:

Jeg har bare et tynt sukkerstrø på. Liker best pannekaker som dessert eller kosemat.


#69

Maverick sa for siden:

Vi spiser stort sett pannekaker til frokost nutildags når vi har pannekaker. Hver tirsdag, har det visst blitt til. Og i helgen hvis jeg gidder. Sånne tykke, amerikanske. Nomnom.


#70

Acsa sa for siden:

Norske pannekaker spiser jeg med sukker og nypresset sitron, eller blåbærsyltetøy, eller akasiehonning.

Amerikanske pannekaker spiser jeg med lønnesirup eller agavesirup, kanskje beiken til. Eller olallieberrysyltetøy.


#71

Candy Darling sa for siden:

Amerikanske pannekaker er veldig godt i teorien. I praksis, not so much.


#72

Maverick sa for siden:

Mine er gode. :snurt:


#73

Filifjonka sa for siden:

Tykke amerikanske pannekaker kan godt få stå i fred for meg, både til frokost og ellers og uansett tilbehør. Jeg er ikke spesielt glad i vanlige tynne pannekaker heller, men det kan være godt en sjelden gang. De må være veldig tynne, ikke søte, og med litt båbærsyltetøy. Vi spiser det til middag, litt sånn parallelt med ertesuppe, før eller etter eller innimellom alt etter hva hver enkelt liker. Da jeg var liten syntes jeg pannekaker med jordbæris inni var helt fantastisk, tviler litt på at det ville oppleves like fantastisk nå. :)


#74

Maverick sa for siden:

Det går ikke an å ikke få vann i munnen av dette, altså.


#75

Filifjonka sa for siden:

Jo det går veldig fint an. :humre:


#76

Maverick sa for siden:

Gærning! :what:


#77

Candy Darling sa for siden:

Siden jeg ikke liker blåbær og sirup og tykke pannekaker, så holder jeg salivaproduksjonen under kontroll, altså. :humre:


#78

Maverick sa for siden:

Gærninger! :what: :what:


#79

Vianne Rocher sa for siden:

Enig. Pannekaker nytes best i crepetykkelse, derfor har jeg en slik når jeg lager dem:

Rochermannen mestrer det uten pinnen, jeg stinker på pannekakesteking. Syltynne pannekaker serveres med bacon og lønnesirup så klart. Eller nugatti og banan om det er til dessert. Har det kanskje et par ganger i halvåret.



#81

Acsa sa for siden:

Klart amerikanske pannekaker kan være lite gode, jeg har spist opptil flere svamplignende smakløse saker på amerikanske dinere. Men de kan også være veldig gode. Som mine, f.eks. :nemlig:


#82

Syrinx sa for siden:

  1. valg: Tynne pannekaker med is, frukt og varm sjokoladesaus

  2. valg: Vanlige pannekaker med stekt fyll av kål, gulrot, selleri, evt andre grønsaker og kjøttdeig eller skinke.

  3. valg: Bacon, blåbær og sukker.

  4. valg: Bacon og sukker


Jeg er ingen stor fan av pannekaker, men vi har det som kjapp middag i ny og ne. Har mye egg i røra, samt at jeg bruker havremel, så funker det greit som middag synes jeg. Jeg og sambo har gjerne noe ekte middag på kvelden pannekakedagene.


#83

Maverick sa for siden:

Crepes er også godt. :ikkepannekakevanskelig:


#84

Candy Darling sa for siden:

Altså, hvis det først skal være pannekaker: crêpe sucrée med friske jordbær og en syrlig ostemousse kan la seg høre. :nam:



#86

Madicken sa for siden:

Ah, hva har jeg ikke på pannekaka mi?! Jeg (og de fleste jeg kjenner) elsker pannekakene mine, og jeg steker tynne kaker bestående av mye egg og minimalt med mel. Fire i slengen på takka. Jeg kan godt finne på å lage pannekaker to ganger i uka; da enten til lunsj, der de nytes som de er eller med smør, sukker, syltetøy og/eller ost, til middag med diverse fyll (det meste egner seg) og gjerne rullet og gratinert, eller til dessert med krem, marengs og/eller frukt.

Jeg ønsker meg ny takke til bursdagen, så jeg kan ta den gamle med på hytta. Jeg tror jeg er pannekakoman/pannekakofil. :jupp:


#87

Neket sa for siden:

Bringebærsyltetøy. Alltid.

På sånne amerikanske kan jeg godt ha bittelitt sirup å dyppe dem i. Jeg er forøvrig enig i at det er dødsgodt.


#88

Stellebord sa for siden:

På norske pannekaker vil jeg helst ha bacon og rørte blåbær. På amerikanske lønnesirup, vaniljekesam, frukt, nøtter, bacon - ikke samtidig.


#89

Honda sa for siden:

Jeg liker ikke pannekaker. Så skal ungene spise det får de få en bestemor til å lage det :snill: de bruker sukker på.


#90

Ole Brumm sa for siden:

Skal det være suppe før/til pannekakene, må det være rabarbrasuppe det er jeg oppvokst med, og tykke pannekaker aka Amerikanske kan også være veldig godt, men barna er ikke like begeistret.

Ellers er pannekakesteiking en god mulighet til å få ryddet/vasket på kjøkkenet, så det er en grei middag å tulberede.


#91

Nextlife sa for siden:

Å se serier er ca like kjedelig som å steke pannekaker. :knegg:


#92

Turban Smukk sa for siden:

Pannekakesteking er ca det kjedeligste i hele verden. Det hender jeg leser avisen underveis, det hjelper litt, men bare litt.


#93

Nextlife sa for siden:

Jeg gjør det beste jeg vet, spiller drithøy syremusikk, men ikke engang det hjelper.:leppe:


#94

trøtt sa for siden:

Kjapp middag? :lol: Det er vel en av de middagene jeg bruker lengst tid på å lage. Hadde det i går og brukte da 1,5 time på å steke pannekaker til oss alle.


#95

Turban Smukk sa for siden:

Jeg har sett ferdigstekte pannekaker i butikken. De ser dessverre lite fristende ut. Det beste er nok å få noen andre til å steke dem.


#96

Turban Smukk sa for siden:

Jeg synes også pannekaker tar lang tid, og vi er/var bare to. Antakelig også fordi hvert minutt føles som år der jeg står i stekeosen og hater. Pannekaker til fire eller flere må jo ta evigheter?


#97

Syrinx sa for siden:

To steikepanner, tar ikke lang tid å steike 10 pannekaker da. (Vi er fire i familien.)


#98

Nextlife sa for siden:

Jeg kan dessuten ikke spise ting med egg med ukjent opprinnelse i, så det utgår uansett.
Kanskje man kan leie en pannekakesteker på lik linje med vaskehjelp?:gruble:


#99

Turban Smukk sa for siden:

Det hadde vært noe!

Jeg glemte det med eggene i farten, men jeg antar at du uansett ikke hadde kjøpt de der ferdigstekte. :knegg:


#100

Turban Smukk sa for siden:

10 pannekaker på fire personer? :eek:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.