Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Glutenfri lasagneplater som ikke ble kokt først ...

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg leste ikke på pakken først :sparke:

Det er snakk om Schar sine lasagneplater. De skulle visst vært kokt i 4-5 min før de ble lagt i lasagnen... Er det håp for dish'en? Tenkte kanskje jeg kunne la den stå en stund før jeg puttet den i ovnen? Da vil de vel mykne litt?


#2

Lizzie sa for siden:

Jeg forkoker aldri lasagneplater, uansett type. Har aldri opplevd at de ikke var ferdige etter 40 minutter, det er bare viktig å ha nok fuktighet i sausen, fordi de trekker til seg mer enn de som er kokte.


#3

Erica sa for siden:

Det går nok bra, i hvert fall om du ikke har laget lasagnen veldig tørr.


#4

m^2 sa for siden:

Jeg har også gjort det noen ganger (med schars glutenfrie), og de blir harde selv med lang steketid og mye fukt :sorry:

Eller i beste fall svært al dente.


#5

IzziCreo sa for siden:

Tusen takk for svar :blomster: Det gikk greit faktisk. De ble myke. En mellomting mellom vanlig og al dente vil jeg si. Men jeg synes ikke de var så gode :sparke: Er det andre typer som er bedre, som dere vet om? Noen som har sett lasagneplater av spelt?


#6

m^2 sa for siden:

Jeg bruker aubergine- eller squash-skiver.
Men det blir jo en litt annen rett igjen. Men godt!


#7

Syrin sa for siden:

Du kan prøve Semper sine. Semper har fått "best i test" for sin pasta i alle fall.


#8

IzziCreo sa for siden:

Mmm, det høres godt ut, m^2, men ja, en annen rett :knegg:

Semper skal jeg spore opp. Skal se om jeg får tatt en tur til Sverige snart. Der har de vel et annet, større utvalg? :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.