Vi har vært ville og gale og kjøpt Miele-kombidamp, stekeovn, varmeskuff og kaffemaskin til en uslåelig pris. :hyper:
I påvente av nytt kjøkken står kombidampen nå midlertidig på benken, og jeg lurer på hvordan jeg bruker denne best. Jeg har ikke fått lest hele manualen, men akkurat nå dampkoker den poteter og broccoli samtidig. Er programmene generelt til å stole på? Bør man ha flere typer brett (med hull i)? Eller kan alt legges i samme form?
Vi har en splitterny kombidampovn i hus (Siemens):D. Foreløpig så har vi testet den på grønnsaker (brokkoli, asparges) samt torsk og laks. Veldig lovende!
Spent på om det dukker opp noen spennende tips og oppskrifter her!
Gratulerer, Selma!
Jeg googlet meg frem til et oppskriftshefte, kanskje det er noe spennende der.
Fikk forresten tips av selgeren om å tørke over innvendig og tørke vannbeholdere etter bruk selv om det var et renseprogram, i tilfelle den ble stående litt. Og at det var perfekt å heve boller i dampen.
Vi bruker den mest til fisk og grønnsaker. Synes programmene er nogenlunde til å stole på, hender fisken trenger noen minutter ekstra. Hever pizzabunnen i ovnen også.
Henger meg på her. Har den som heter kombidamp xl men det blir stort sett bare grønsaker og fisk.
Pinnekjøttmble veldig bra. Bruker den mest som vanlig ovn.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.