Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bake muffins i dag, servere i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden?

#1

Bille sa for siden:

Eller klarer de seg i en pose på benken, ev. i kjøleskap? Det er sjokolademuffins, hvis det er av betydning.


#2

Teofelia sa for siden:

Jeg ville fryst. Jeg syns gårdagens muffins er triste greier.


#3

Bille sa for siden:

Ja, jeg er enig. Helst ville jeg bakt de i morgen, men bursdsgsbarnet insisterte på å være med, så da måtte det bli i dag. Barnebursdag rett etter skolen i morgen.


#4

Trulte sa for siden:

Og jeg synes de er like gode i gladpack i kjøleskap over natten. De er jo så oljete at tørre blir de ikke. Men viktig at pynten er fresh.


#5

Ole Brumm sa for siden:

Til barnebursdag hadde jeg lett latt de ligge innepakket i plast til neste dag. Evt topping tas på rett før servering.


#6

Bille sa for siden:

De er ikke særlig oljete så jeg tok ikke sjansen.


#7

millact sa for siden:

Enig!

Jeg bakte onsdag kveld, pyntet også da og satte dem kaldt til torsdag. De var fantastiske da også, fikk skryt på jobb.


#8

Timar sa for siden:

Jeg fikk tips om å bruke kefir/surmelk i muffins, så holder de seg saftige mye lenger. Jeg bruker det i sjokoladekake, og de kakene blir jo bare bedre og bedre jo eldre de blir (antagelig inntil et visst punkt, men da er kaka gjerne oppspist :fnise:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.