Taien sa for siden:
Vi har av og til en 'lørdagskveldsrett' til oss voksne som jeg bare elsker.
Og nå tenkte jeg at jeg ville dele den her inne.
Ingredienser:
- Oksekjøtt (jeg bruker ofte flatbiff, men jo mørere kjøtt jo bedre) ca 200g pr pers
- poteter etter smak og behov
- chili
- hvitløk
- sjalottløk
- koreander
- lime
Ha olje i pannen og når den er SKIKKELIG varm, ha i chili, løk og hvitløk.
Fres dette godt i pannen før du tilsetter kjøttet. Jeg tar det ikke i porsjoner i stekepanna (som du bør når du skal steke kjøtt) for det skal i ovnen i tillegg.
Stek kjøttet og ha over salt og pepper.
Når kjøttet er brunt, ha det i en ildfast form og klipp over litt koreander.
Skjær poteter i biter og stek raskt på pannen (bare så de får litt farge).
Hell potetene over i forma med kjøttet.
Sett i ovnen på ca 200 grader, og ha det inne til potetene er møre. (Tid kommer an på ovnen.)
Ta ut, klipp over en GOD bunt med koreander og skvis over saften av en halv lime.
Server som det er eller med valgfrie grønnsaker/salat.
Ps. Man bruker chili etter smak og behag.