Jeg er rimelig avhengig av en god del grønnsaker til middag. Hvis ikke så spiser jeg for mye hovedrett og potet/ris/pasta. Ofte blir det brokkoli og gulrøtter vi har til.
Jeg har funnet en oppskrift på lakseform med spinatstuing som jeg kunne tenkt meg til å prøve, men kun spinatstuing blir for lite tilbehør her i huset. Hva annet enn brokkoli kan være godt til noe slikt? www.tine.no/norvegia/oppskrifter/middager/laks-med-stuet-spinat
En frisk salat av mango, tomater (fjerne frøene/det bløte), avokado og rødløk, alt i små terninger. Veldig friskt og godt til laks. Til en sånn form syns jeg også revne gulrøtter hadde vært godt, eller en helt grønn salat.
Jeg synes det er deilig å såvidt steke/wokke finstrimlet gulrot, kålholde, og kålrot og fennikel (og gjerne bønnespirer om jeg har i hus), så det er varmt og begynt å bli mykt, men likevel knaser sprøtt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.