Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som følger med på Live Earth-konserten?

#1

Estrella sa for siden:

Så litt i ste når Enrique Iglesias sang Escape og den synes jeg er knallfin. Det er leeeeenge siden jeg har hørt på sanger fra ham så måtte finne frem cd´n og nå sitter jeg her ved pc´n og hører på ham.


#2

jolie sa for siden:

Fikk med meg Metallica ;) Ellers har det stått og surra i bakgrunnen her i hele kveld, men jeg har ikke fått med meg særlig mye av den grunn.


#3

anakonda sa for siden:

Det har da visst stått på her i dag, jeg fulgte med på Metallica bare. Og fikk veldig lyst til å gå på konserten i Oslo...


#4

Olympia sa for siden:

Jeg ble så provosert over at noen kjendiser (som antakeligvis bruker like mye strøm i løpet av en måned enn det jeg gjør på over ett år) prøver å fortelle meg at jeg skal dra ut kontakten til mobilladeren om natten, at jeg fikk brekningsfornemmelser og måtte slå av.


#5

Fruktflua sa for siden:

Samma her. Våkna når Metallica begynte.


#6

Agent Scully sa for siden:

Du burde ha dratt ut kontakten ... :nemlig:

:knegg:

Men jeg ser ikke helt poenget med å bli så provosert. Spiller det noen rolle hvem som kommer med budskapet, så lenge det er et godt budskap? Skal vi blankt avfeie Al Gore fordi han kommer med fly fra USA for å spre budskapet sitt i Europa? :trorblanktpåCameronDiazsresirkuleringsvilje:


#7

Fluke sa for siden:

Fikk med meg Spinal Tap og var fornøyd med det. Gikk lei all "reklamen" innimellom, så jeg orket ikke se konserten.


#8

Olympia sa for siden:

Hadde det bare vært at han tok fly, så hadde det ikke vært like mye å bry seg om, helt klart. Men i noen tilfeller kan jeg altså ikke ta det alvorlig. Som når Madonna prøver å få budskapet gjennom. Sammme Madonna som forteller uten å fortrekke en mine at hun flyr inn frisøren sin fra USA til England to ganger i måneden (og det er sikkert bare ett av eksemplene) Superstjerner som innrømmer glatt at et av dere største hobbyer er å samle biler, som har privatfly, privatyacht, som ikke bare har et enormt høyt forbruk selv men en hel entourage med frisører, stylister, rådgivere, privatkokker, nannyer, sikkerhetsvakter osv osv, som alle bidrar like mye til forbruket deres. Nei, vet du hva, der går grensen.

Nå er vi jo inne på den samme debatten som vi har hatt før: Får man lov å kritisere noe hvis man selv har sine svin på skogen. Men når det er så enormt digre villsvin man har i privatskogen sin, så synes jeg man burde holde kjeft.


#9

Agent Scully sa for siden:

Hele poenget med liveearth er at vi har 2 år på å endre kurs, og at alle må bidra med endringer. I den forbindelse syns jeg ikke noen skal måtte holde kjeft. Kart at Madonna har forbedringspotensiale, det har jeg og. (Og jeg håper ikke du vet om noen superstjerne som forbruker kokker og nannyer, det ville jo vært ganske groteskt ;))


#10

Fadese sa for siden:

Jeg satt litt med den tanken at "de er vel de rette som snakker", men det er jo slett ikke utenkelig at en slik bevisstgjøringskampanje kan skape endring også hos de rike som forbruker mest?
Vi så ganske mye av gårsdagens konserter og jeg synes det var et bra tiltak. Men det i seg sjøl er naturligvis ikke nok. Forhåpentligvis får vi såpass mye fokus på miljømessige og energibesparende tiltak framover at det over tid påvirker holdningene våre.

Enrique Iglesias kan jeg derimot styre min begeistring for, så det føles ikke som noe tap at jeg ikke fikk med meg ham. :hehehe:


#11

Bokormen sa for siden:

Selv om kjendisene kanskje ikke er de som er kjent for å være nøkterne i sin livvsstil, har de stor påvirkningskraft, og spesielt ovenfor barn og unge, som ikke blir like inspirert av at foreldrene maser om å sortere søppel.


#12

Olympia sa for siden:

Jeg håper virkelig barn og unge er intelligente nok til å gjøre seg tanker når miljøverstinger preker ting de selv overhodet ikke er interessert i å gjøre. (I hvert fall ikke de 364 dager i året det IKKE er Live Earth).

Jeg håper dagens ungdom tar til seg budskapet, og jeg har såpass tro i dem at jeg tror de tar det til seg uavhengig av hvem som er budbringeren. (Helst ikke Cameron "jeg kjører hybridbil og stylisten min følger meg på enhver ferie dessuten har jeg 380 par sko og spiser kun makrobiotisk mat tilberedt av egen kokk som følger meg i privatfly) Diaz.

Jeg er virkelig overrasket at det ikke ser ut som dere reagerer på dette. Practice what you preach spiller tydeligvis ingen rolle lenger? Vi snakker ikke om at du og jeg forteller hverandre hva som er å gjøre i miljøkampen, for du og jeg er ikke verstingene. Det er derimot kjendisene. For meg blir det litt som å høre et foredrag om å respektere barns grenser holdt av Michael Jackson. "Gjør som vi sier men drit i hva vi gjør".


#13

anakonda sa for siden:

Jeg tenkte som Olympia.


#14

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg tenkte også som Olympia,

  • men storkoste meg med Metallica! Gode minner fra videregående-tida veltet fram!

#15

anakonda sa for siden:

Jeg syntes kanskje Metallica var litt tamme, men jeg har fortsatt lyst til å se dem.


#16

Olympia sa for siden:

Jeg skammet meg dessuten på Maria Menas vegne. Fy søren som hun synger surt. Hun er søren meg i samme kategori som noen Idol-deltakere som må gå etter første audition... Ikke rart hun fikk dårlig kritikk etter liveopptreden hos Letterman underdriver, men hun har tydeligvis ikke gått på sangkurs etter det heller...


#17

LilleT sa for siden:

Det aller beste hadde selvsagt vært om vi alle etterlevde de levereglene som er best for miljøet. Jeg forsøker å være "flink". Jeg føler meg ganske miljøbevisst i hverdagen, men er jo langt fra perfekt. Jeg synes jeg gjør en større synd ved å la være å opplyse eventuelle uvitende om at det er uheldig å bruke unødig mye strøm, kjøpe ting man ikke trenger, ta en flytur for mye (...)fordi jeg selv dusjer litt for lenge, gjør noen unødvendige innkjøp og har reist på ferie med fly enn å la være å opplyse om det jeg vet.

Det handler jo om at vi alle sammen må få opp øynene. Det får så være at en del av disse kjendisene fremstår som dobbeltmoraliserende. Det samme kan vel sies om miljøvernorganisasjoner her i landet som har parkeringshus i kjelleren osv. Selv om de selv er miljøsyndere og klart har forbedringspotensiale, kan de jo gjøre en god jobb.


#18

LilleT sa for siden:

Når det er sagt, så tror jeg med hell mengde kjendisinnslag kunne vært kuttet ned på gårsdagens konsert. Jeg følte at det hele fikk et litt for mye "reklamepreg", og at det ble litt feil i forhold til det viktige budskapet som skulle fram. Jeg satt og tankte at halvparten av "opplysningskampanjen" muligens kunne vært kuttet (vist færre ganger).


#19

Fruktflua sa for siden:

Selv om jeg ikke er fan av tankegangen om at alle må synge med vakker, klokkeklar, og helt ren stemme for at det skal være hørbart, så må jeg si at Maria Mena blir for mye for meg. Hun eier jo ikke sangstemme, og har ikke noe reportoar å vise til. Om jeg får si det; jeg synger bedre enn henne. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.