Skal ha de vi kaller tapas som andre kanskje kaller småretter. Har ingen krav til at det må være spansk mat, så derav kanskje småretter er mer korrekt benevnelse
Vi skal ha noen venner over, så det blir litt hver. Men synes at det i det siste har vært mye samme maten... så trenger nye oppskrifter og tips.
Mye går igjen som: scampi med hvitløk og chili, kjøttboller, fylt champinjong, asparges med serranoskinke
Lager selvsagt foccacia og aioli - det blir man aldri lei av...
-Artisjokkhjerter som surres med urter og krydder
-Halve tomater fylt med duxellemasse, gratinert
-Kyllingspyd (så slipper man griseri med vinger eller klubber)
-Biffspyd
-Potetomelett
-Minipaier med noe godt fyll
-Marinerte grønnsaker
-Stekte små, krydrede pølser
-Røsti (enten lage en stor som skjæres i biter eller mange minirøsti).
-Potato skins
-Karamelliserte små løk (f. eks sjarlottløk)
Tortillalefse med smøreost, laks etc.
Hele sjampinjonger surret i hvitløk og saltet.
Sitrus- og honningglaserte kamskjell.
Ost og syltede valnøtter.
Marinert kylling på spyd og sataysaus.
Kjøttboller med rød curry paste og koriander.
Bruschetta
Marinert oliven
Søtpotet fries
Empanada med forskjellig fyll
Mini quiche laget i muffinsformer
Sprøstekt squash
Spareribs
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.