Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

E-sigg

#1

Nin sa for siden:

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle legge denne.
31 dager uten en eneste røyk, kun Esigg. Jeg har røyket i 31 år og aldri greid å kutte svineriet, prøvd utallige ganger.
Dette er kult.
Noen andre her som har prøvd?


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg tok min siste røyk i mellomjula, og har e-sigarett liggende i veska som psykisk støtte. :knegg:
Jeg har brukt e-siggen på fest og i et par settinger ellers. Jeg savner røyken veldig innimellom, men med e-siggen i bakhånd er jeg ikke redd for å sprekke.
Så selv om jeg bare har brukt "lekerøyken" 3 ganger, så har den vært til fantastisk hjelp.

Det er utrolig befriende å være røykfri etter 20 år med røyk. :lukter som en blomstereng: :gladspøkels:


#3

Fibi sa for siden:

Jeg sluttet i november. Gikk over på snus, og har brukt e-sigarett på den ene festen jeg rakk å være med på før jeg plutselig ble gravid. :knegg: Kuttet da snusen også.

Jeg bestemte meg for en dato, ca to måneder i forveien. Det var det som var redningen for meg. Jeg informerte alle rundt meg, alle på jobb, og hele familien. Da "måtte" jeg jo. Første uka var ganske tøff, men det gikk greit så lenge jeg hadde snus. (Med mintsmak. :knegg: ) Etter en uke gikk det en liten jævel i meg. Har jeg klart en uke, klarer jeg jammen meg to! Mannen sa at om jeg klarte tolv uker, så skulle han også slutte. Han er også over på snusen nå, og har vært røykfri i rundt to måneder. :jupp: Han har også inngått veddemål med faren min. Er han røykfri frem til første juni kan han cashe inn 10 000. Motiverende. :nemlig:


#4

Fløyel sa for siden:

Jeg har vært røykfri i 43 dager 17 timer og 18 minutter, p.t. spart kr 3.864,-.

Jeg bruker slutta-appen, høres veldig rart ut, men den er vanvittig motiverende for meg, samt nicorette IceMint 2 mg og grønn Extra. Jeg merker at jeg tygger mer og mer Extra, men føler jeg vil ha Nicorette som en ekstra trygghet. Jeg har røyket i over 20 år med opphold pga svangerskap (schmart å begynne igjen etter 3 års opphold :gal: ).

Jeg har smakt e-sigg, men jeg syntes den ikke smakte godt og det ble veldig rart/uvant å røyke med den. En venninne av meg bruker den og hun går ut for å røyke den også. :knegg:

Jeg savner røyken når jeg er på by'n. Ellers i hverdagen går det fint.

Min aller største motivasjon? Søstern og jeg skal på black Friday shopping i USA, dersom jeg er røykfri frem til avreise har jeg spart over 27.000 til lommepenger! Men det er faktisk utrolig deilig å være røykfri. Jeg planla ikke dette, jeg gikk plutselig tom en søndag kl 21.30 og tenkte f.... heller nå slutter jeg! Lastet ned appen og ja.. sånn gikk det. Sa ikke noe til noen! Har ikke tømt askebegerene ute. Ungene og mannen la ikke merke til det før jeg sa det etter 2!! uker - da jeg la det ut på Facebook.


#5

era sa for siden:

Elsker min. Har ikke satt fyr på noe og trukket inn røyken på godt og vel et år.


#6

Serafin sa for siden:

Jeg fikk en pakke av broren for noen dager siden, og merker at jeg røyker mye mindre. Tror i løpet av noen uker har jeg kuttet ut vanlig røyk helt..


#7

Syrin sa for siden:

Mannen min har brukt dette i eit år nå, og det er verkeleg fantastisk. Han har prøvd å slutte utallige gonger - og det er ei påkjenning for heile familien dei månadene det pågår. Det er rett og slett ikkje til å holde ut. Nå er han kvitt svineriet, men er framleis avhengig av nikotin. Han har greidd å trappe ned gradvis ved å redusere styrken betraktelig (kan velge mellom mange ulike styrker), og det blir stadig mindre iom at ein med esigg kan velge å berre ta nokre få puff, i staden for å "måtte" avslutte ein heil røyk.

Luktfri, og han meiner å merke betre lungekapasitet når han trenar.

Skreiv litt om det her i fjor.


#8

Nin sa for siden:

Altså, jeg har enda ikke tatt en røyk :stolt:
Esigg er kanon.


#9

Fibi sa for siden:

You go girl! Ikke jeg heller. :kry: Ett år og (snart) en måned røykfri.


#10

Bamsemums sa for siden:

Gratulerer:) Det neste må vel bli å slutte med den også?


#11

Nin sa for siden:

Utrolig bra.
Jeg skal aldri mer tenne en røyk. Aldri.


#12

Nin sa for siden:

Nja. Nei. Foreløpig ingen planer om det altså.


#13

DM sa for siden:

Bra jobba! :heia: 31 år er virkelig lang tid. Så utrolig kjekt at det funker så bra!


#14

Nin sa for siden:

Ja det er helt utrolig. Både mannen og jeg har greid og kutte.
Nå slår jeg to fluer i en smekk. Før røyket jeg og drakk cola. Nå har jeg kuttet colaen 80% ned og har smak av tobakk og cola på esiggen.


#15

Kirsebær sa for siden:

Fortsatt røykfri her også. Snart ett år. :stolt:

Bruker ikke e-røyken heller, men den ligger fortsatt på sin plass i veska. Godt å vite at den er der. (Norsk variant uten nikotin, bare med damp)


#16

Albertine sa for siden:

Wow! :imponert:


#17

Nin sa for siden:

:tilber:


#18

Pøblis sa for siden:

Åh, kan man skryte her av hvor flink man har vært til å slutte? :hyper:

Jeg har vært røykfri i 709 dager 22 timer og 17 minutter. :kry: jeg sluttet uten å erstatte det med noe annet og har røkt sikkert like lenge som nin.


#19

Nin sa for siden:

All ære til deg. Utrolig bra. :nikker:


#20

Skjevo sa for siden:

Føler for litt selvskryt jeg også. :D Vært røykfri i 638 dager og spart ca 40 000 kr på det! Jeg har ikke brukt hjelpemidler for å slutte. Hardt i begynnelsen, nå er alt topp.


#21

Fibi sa for siden:

Mannen er forresten også røykfri, og har vært det i 10 måneder. Og pappa holdt løftet sitt, så han fikk 10 000 i juni. :D

Men er det bare jeg som fremdeles får den følelsen at "nå skal jeg ut å ta en røyk og så skal jeg xxx" før jeg kommer på at nei.. Jeg røyker jo ikke lenger. :knegg:


#22

Kirsebær sa for siden:

I hear you sister!

Jeg savner røyken veldig noen ganger, og støtt og stadig tenker jeg "jeg skal bare gjøre ferdig dette, så skal jeg ut på trappen... Øh... nei, det skal jeg vel ikke..."


#23

Pøblis sa for siden:

Skjevo - jeg tror ikke jeg hadde hørt om e-sigaretter når jeg sluttet, og det var jo ikke så lenge før deg. Det kan nok hende at jeg hadde kjørt på med slike hvis jeg hadde vist om dem da jeg sluttet. :sparke: Men nå som jeg er blitt ikke-røyker er det jo ikke noe problem lenger. :glis:


#24

Pøblis sa for siden:

Jeg tenker også sånn av og til. Når jeg er på fest, blir jeg med røykerne ut og tillater meg litt passiv røyking. jeg er nemlig redd for at en eneste festrøyk ville fått meg ut på galeien igjen. :nemlig:


#25

Serafin sa for siden:

Jeg gikk over til e-sigg i mars/april. I slutten av april kuttet jeg røyken helt, og kan nå si at jeg er røykfri. Det frister ikke med røyk, og den ene gangen jeg prøvde å ta et trekk, så holdt jeg på å spy, for det smaker jo så utrolig vondt!

Jeg har ingen planer om kutte e-siggen riktig enda, for jeg tror at da hadde veien vært innmari kort til å begynne å røyke igjen. ;)


#26

Fibi sa for siden:

Jeg tør heller ikke ta så mye som et trekk av en røyk, selv om det noen ganger frister. Jeg er også den som syns det er greit og stå sammen med røykerne på fest og "snike" litt passivt. :knegg:


#27

Kirsebær sa for siden:

Jeg har tatt 3 festrøyker dette året, fordelt på 2 anledninger. Sist gang i august.
Det var både godt og yæk. Men ingen fare for at jeg begynner på igjen.


#28

Kirsebær sa for siden:

Jeg ser at hvis jeg drikker litt mer enn jeg burde så vurderer jeg ikke å si nei takk til en røyk om noen spør en gang. :knegg:


#29

zinatara sa for siden:

Jeg har aldri turt å røyke igjen etter at jeg sluttet. Nesten 11 år røykfri nå og aldri tatt en festrøyk etterpå!


#30

Einhyrningur sa for siden:

Det er seks år siden jeg sluttet, men i det jeg tar et glass vin røyker jeg 20 sigaretter. Kroppen hungrer etter røyk og tror den skal ta igjen alt det tapte. Ingen fare for at jeg begynner på igjen, for dagen etter er jeg døden nær av nikotinforgiftning.


#31

Nin sa for siden:

Tror det er bra jeg ikke drikker.
De eneste gangene jeg har skikkelig lyst på røyk(pause) er når jeg maler.


#32

Fakse sa for siden:

Ikke det minste rart at den appen er motiverende. Den er utvikla forskningsbasert :)


#33

Interference sa for siden:

Jeg brukte e-sigg når jeg fikk lyst på røyk etter sluttingen, utrolig effektivt. Nå ble den etter et par mnd liggende i vesken som en sånn "ja du kan" greie, og så glemte jeg den mer og mer. Det hender jeg tar et trekk elller to, men det er minimalt. E-sigg er fantastisk, og jeg skal aldri mer fyre opp en vanlig røyk igjen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.