Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lunsj til mange

#1

amylin sa for siden:

Hvor mye mat trenger jeg til 25-30 personer til lunsj?
Holder det med det jeg har planlagt:

  • 1 stk quiche med brokkoli, løk, paprika
  • 1 stik quiche med bacon, brokkoli, løk, paprika
  • 1 bolle med couscous-salat med grilla paprika, squash og diverse annet grønt
  • 1 bolle med vanlig salat, pasta, kylling, skinke, fetaost på siden
  • ca. 15 teriyaki-kyllingspyd
  • en porsjon med den tomatsuppa med grilla paprika og aubergin fra 5:2-tråden her inne
  • ca 30 hjemmebakte rundstykker

Er det for lite mat? Noe jeg burde hatt mer av?


#2

mkj sa for siden:

Jeg har jo ikke egenltig greie på det, men magefølelsen sier at dette er litt lite. Er det sånn type stående buffet, hvor man skal spise litt og mingle mest? Eller skal alle bli mette?

Jeg tror det hadde passet med kjøttboller med tomatsaus og kanskje en lun potetsalat. Det er ting som også metter litt.


#3

Mistral sa for siden:

Jeg syns også det ser litt lite ut. Bare annenhver gjest får smake kyllingspyd, for eksempel. Og ett rundstykke per person er kanskje litt knapt?


#4

amylin sa for siden:

Lunsj du må rekke å spise på ca 30 minutter. Kjøttboller er et godt forslag, men jeg er ikke så god på å lage det. Kan jo gjøre et forsøk i helga, da.


#5

amylin sa for siden:

Ser den, har noen halal og vegetarianere som ikke spiser kylling. Men ser at jeg bør lage flere rundstykker.

Glemte å nevne at dette er en jobblunsj som skal serveres til kollegene mine på en skole hvor alle har ca 30 minutter å spise på.


#6

apan sa for siden:

Jeg tenker også det er for lite. Flere rundstykker, og jeg ville lagd så alle fikk ett kyllingspyd hver. Jeg ville hatt mer salat også.


#7

Mistral sa for siden:

Potetsalat var et godt forslag. Denne er fin og mettende.


#8

millact sa for siden:

Det høres for lite ut.


#9

polarjenta sa for siden:

Det høres lite ut. Og det er kjipt når det er for lite. Jeg var på et kurs der ikke alle fikk mat fordi det var beregnet for lite. Ikke morsomt.


#10

sindrome sa for siden:

Jeg ville laget flere quicher, de er lette å servere og du kan variere innholdet til de forskjellige diettbehovene.


#11

Niobe sa for siden:

Jeg synes også det virker for lite. Jeg hadde nok doblet antallet rundstykker...


#12

Hot Lips sa for siden:

Det er lettere å beregne hvis du ikke har så mange alternativer. Pai, suppe og ferske rundstykker til alle, feks.


#13

Elisabet sa for siden:

Det må i alle fall være nok av alt til at alle kan få smake av alt. Så ville hatt ett kyllingspyd til alle pluss et 2-3 spyd til. Også hadde jeg nok hatt 10-15 rundstykker til i alle fall.


#14

Drømmedama sa for siden:

Jeg mener du har for lite. Det er jo fint med masse ulikt, men du kan også gjøre det noe enklere for deg selv, droppe noe og heller lage mer av det som er igjen. Da er det enklere å porsonberegne og gir også lunchen din mer karakter.
Jeg ville valgt quiche og kyllingspyd til alle som kan spise det(helt ok med bare quiche også for dem som ikke spiser kjøtt) med gode salater til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.