Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvitløksbrød

#1

Luvi sa for siden:

Tenkte å lage noen enkle hvitløksbrød av vanlig brød i dag som vi skal ha til linsesuppe jeg skal prøve meg på. Hva er din beste oppskrift på hvitløkssmør og hvor mange grader bør jeg steke skivene på? Hvor lenge?


#2

Myria sa for siden:

Jeg lager hvitløkssmør av smør, litt pepper, finhakket frisk rød chili, presset hvitløk og finhakket gressløk. Smører det på skiver av baguette, ciabatta e.l. og griller i ovnen (når man griller bruker man også høy temperatur 250-275 grader) til smøret har smeltet og brødet begynner er litt brunt i kantene. Det tar kanskje fem minutter, men følg med for veien fra perfekt stekt til brent er kort. Smaker nydelig og jeg kan spise meg stappmett på bare dette. :D



#4

Luvi sa for siden:

Takk for tips. Kom så sent hjem at vi droppet middagen og kastet i oss brødskive i steden (skikkelig koselig fredagsmiddag), men planen er å prøve suppa med hvitløksbrød i morgen. Aldri smakt rød linsesuppe før heller så blir spennende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.