Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Amazon

#1

Hondacrv sa for siden:

Eg prøver å bestille fra Amazon uk. Eg likar ikkje heilt å bevege meg inn på engelske sider og toll og tull. Men finst det i norsk utgave? Nokon som veit?


#2

Skilpadda sa for siden:

Det finnes ingen norsk Amazon-butikk, nei. Men det er ikke toll på bøker, så hvis det er det du skal kjøpe, kan du ta det med ro.


#3

Pebbles sa for siden:

Jeg har bestilt veldig mye fra Amazon gjennom årene og jeg har bare gode erfaringer. Det er, som Skilpadda sier, ikke toll på bøker. Men jeg må som regel ikke betale toll på DVD'er heller - havner rett i postkassa, som regel.


#4

Hondacrv sa for siden:

Jeg skal kjøpe glass fra sagaform...


#5

IzziCreo sa for siden:

Det er mye du ikke kan handle fra Amazon, når du kommer så langt som til kassen. Glass er noe jeg antar du ikke får kjøpt, men du må klikke et par ganger før du får beskjeden.

Handlet masse på Amazon, men holder meg alltid under kr 200,-.


#6

Teofelia sa for siden:

Det tror jeg neppe de sender til Norge, dessverre. (Men prøv for all del altså. Ikke ta mitt ord for det. :))


#7

Hondacrv sa for siden:

Nei det gjekk ikkje. Men etter å ha leita lenge og iherdig fann eg ein norsk butikk som hadde alle typar glas eg søkte etter.


#8

Apple sa for siden:

Det er det som er kjipt der. Prøvde å bestille ulikt bursdags- stæsj, men de sendte ikke noe. Og veldig irriterende at man ikke får vite det før langt uti kjøpsprosessen. Sur.


#9

Teofelia sa for siden:

Man kan nesten alltid finne det samme på Ebay. Helt uten senderestriksjoner, og ofte minst like billig. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.