Jeg syntes det er vanskelig å bake pavlova. Det vanskeligste er å vite når den er perfekt stekt. Sist ble skorpen beinhard og innholdet nærmest flytende. Men pavlova er en av de beste sommerkakene jeg vet om så jeg vil lære meg.
Kan jeg spørre om noe annet siden det er snakk om pavlova?
Hvor lenge kan en åpnet hvitvinseddik stå, eller hvor lenge er den holdbar?
Det står ikke noe dato på flasken og den står i kjøleskapet så kan jeg bruke den i år også? Har jo bare tatt etpar klunker til 3 stk pavlova...
Jeg bakte den fra søte liv i går, etter 30 min i ovnen valgte jeg å skru ned temperaturen til 120 grader, den ble litt gylden i fargen, men det får bare gå.
Hvordan steker dere pavlovaen?
:sukk: Jeg fikk ikke smake på pavlovaen min engang, fatet var tomt før jeg kom frem til kakefatet, men mann og barn syntes den var fantastisk god, så da får jeg stole på at den ble vellykket. Flere av de andre gjestene syntes også den var god.
Kaken var 24", med 40 gjester, så neste gang får jeg bake 2, så alle får! det var mange kaker på bordet altså, men Pavlovaen forsvant fort
:sukk: Jeg rakk ikke å ta bilde av den engang før den ble borte. Det var kjøkkenet på hotellet som pyntet den for meg, jeg fikk ett lite glimt av den på kakebordet før den ble borte og bare kremrestene lå igjen. :sukk:
Makan. Eg har inntrykk av st det er dei kakene som går raskest. Eg var i førtiårsdag for litt sidan, havna et stykke bak i kakekøen (noko som er sjeldent), og pavlovaen var vekke. Nedtur.
Ja den kaken er skikkelig digg.
For to år siden lagde jeg pavlova og vi var 4 voksne som gomlet den i oss på et øyeblikk. :o
Barna fikk ikke smake engang..Nam.
Har laget uten eddik, og den vart også god :nikker: Oppskrften er sikkert annerledes enn med da.
*lønner seg å lage i stor langpanne til større selskap, dvs om det er mer enn 8 personer...
Jeg bruker eplesidereddik og det går helt fint.
Min bruker forresten å bli så seig inni at den blir vanskelig å dele. Jeg ser bilder av slike lag-på-lag pavlovaer og skjønner ikke helt hvordan det er mulig å få skjært de opp pent. Er det da min bunn som er i overkant seig? Har den da blitt stekt for kort, eller oppbevart for fuktig ( bruker å ha den stående uinnpakket oppå ett skap en dag eller to før bruk)