Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For salt curry, hjelp!

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi skal ha gjester på indisk curry i kveld, og den ble altfor salt. Hva skal jrg gjøre? Har hørt om potettrikset, men er i tvil om hvor mye det hjelper, og dessuten skar jeg av en bit av tommelen med potetskrelleren for en halvtime siden og føler meg litt handicappet. En av gjestene tåler ikke melk.

Hva skal jeg gjøre?


#2

Hyacinth sa for siden:

Ingen? :leppe:


#3

Nima sa for siden:

Jeg tror jeg ville prøvd trikset med rå potet i skiver/biter. Det kan jo ikke gjøre det verre? Siden du ikke kan bruke fløte eller rømme mener jeg. Lykke til, kanskje noen vet bedre triks?


#4

arrow sa for siden:

Hva er potettrikset? Det eneste jeg vet om er å doble mengden andre ingredienser, eller altså lage en dose til av samme stoff uten salt i håp om at det vil veie opp. Det funker selvfølgelig bare til en viss grad, ikke om man har mistet en hel kopp salt i.


#5

Niobe sa for siden:

Kokosmelk?


#6

Einhyrningur sa for siden:

Jeg synes potettrikset hjelper.


#7

kamp sa for siden:

Mer syre og litt søt


#8

Nextlife sa for siden:

Dessverre sikkert alt for sent men potetbiter som trekker til seg salt er univesaltipset som alltid funker.


#9

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips! :)

Gjesten likte det godt og syntes ikke det var for salt. Vi andre, derimot. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.