Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladeganache oppå gelé?

#1

Acsa sa for siden:

Jeg skal lage double chocolate cheesecake. Den er avsindig god, består av sjokoladekjeksbunn, sjokoladeostelag og sjokoladeganache. Men, jeg leker med tanken på å lage et gelélag av bringebærcoulis og gelatin mellom sjokoladeostelaget og ganachen. Det jeg lurer på er om noen har erfaring med å dekke gelé med sjokoladeganache, vil det bare skli av?


#2

Pamina sa for siden:

Hvis du kjøler ned kaken, og lager mørk smeltet sjokolade som du har over kaken så den stivner, så vil det vel fungere. Ganasjen vil vel skli av, men du kan vel ha bringebærgeleen under osten, eller mellom to tynne ostelag, da slipper du hele problemstillingen.

Høres utrolig mektig og godt ut, denne kaka trenger bær.


#3

Acsa sa for siden:

Nei, jeg kan ikke legge geléen under ostelaget, dette er ostekake som stekes. Så skal jeg ha den noe sted må den mellom osten og ganachen.


#4

Pamina sa for siden:

Skjønner, da ville jeg prøvd å kjøle den godt ned før ganachen skal på, og krysset fingrene eller lagt geleen på toppen. God blir det uansett. :nam:


#5

isola sa for siden:

Jeg tenker Troika. Det må da kunne funke!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.