Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllinglår i ovn

#1

Neket sa for siden:

Jeg har en langpanne full med kyllinglår. Jeg vil at de skal lage seg selv inni ovnen, uten at jeg trenger å gjøre noe med de. Også skal de smake godt.

Hva gjør jeg?


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg steker alltid kyllinglår og kyllingfileer 225 grader i 25 minutter midt i ovnen. Vil du ha lårene crispy på yttersiden, bråfreser du lårene i pannen på sterk varme med skinnet ned, smører du de med fett før du setter de inn i ovnen og igjen når det er 5 minutter igjen av steketiden, sett gjerne på grillelementet de siste 5 minuttene. Hvile i 10 minutter på benken før det spises. Saftig og godt, garantert gjennomstekt.


#3

Neket sa for siden:

Supert, takk! Er det samme tid uansett hvor mange lår? De ligger ved siden av hverandre, ikke i en haug.

Hva med krydder? Noen tips?


#4

Fløyel sa for siden:

Spiller ingen rolle med mengde så lengde de ikke ligger i høyden.
Jeg pleier å bruke kyllingkrydder, salt og pepper.



#6

Neket sa for siden:

Takk begge to! :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.