Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

E-mail og web

#1

Pelen sa for siden:

Familien (broren til mannen har og vi sammen) har en web-side som vi foreløpig ikke har begynt å bruke til noe, det ser ut som om ingen eier den. Det er type denne: www.etternavnet.no Vi har også e-mail adresser som denne [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL] men de linkes foreløpig til våre jobbmail adresser.

Hvordan gjør man for å gå videre og for å få opp den siden?

Hvordan får man i gang e-mail adressene så at vi kan lese dem uten å være innlogget på jobben?


#2

Føniks sa for siden:

Nå vet ikke jeg hvem som drifter domene deres eller om dere gjør det selv. Mange av de som drifter domener leverer også webmail-tjenester. Hvis dere drifter selv må dere jo sette opp mailtjenesten selv.


#3

Pelen sa for siden:

Jeg tror det er [url]www.navn.no[/url]

#4

Føniks sa for siden:

De tilbyr jo ikke eposttjenester, men bare vidresender via et system de kjører internt. Dvs at der alltid må ha en annen epostadresse de kan vidresende til.


#5

Benmurphy sa for siden:

Den enkleste løsningen jeg kan komme på for mail er å bruke Gmail. Du kan bruke en hvilken som helst avsenderadresse fra Gmail-kontoen din (så lenge du kan bekrefte at det faktisk er din adresse)

Ben "sold his soul to Google" Murphy


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.