Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Natreen søtningsmiddel

#1

Cumulus sa for siden:

Tenkte forsøke å bake med dette i stedet for sukker. Er det noen som vet hva måleforholdet er ift sukker?


#2

Acsa sa for siden:

Nei, og det er ikke det du spør om så jeg beklager på forhånd, men jeg ville forsøkt det meste annet før Natreen, må jeg innrømme. Jeg klarer ikke ettersmaken, og foretrekker både stevia, sukralose, sukrin osv.


#3

Cumulus sa for siden:

Hva er måleforholdet på det Acsa?


#4

Acsa sa for siden:

Det varierer, men f.eks så er Splenda (utblanda sukralose) 10 ganger søtere enn sukker (ren sukralose er vel 600 ganger søtere). Husk at de kunstige søtningsstoffene ikke har samme egenskapene som sukker, kun søtsmaken. Dvs at de ikke mater gjær, glasserer, endrer konsistensen osv.


#5

Cumulus sa for siden:

Har du tilfeldigvis noen gode oppskrifter på sjokoladekake uten sukker og hvete?


#6

Malama sa for siden:

Jeg vet bare at mamma bruker splenda, ikke natren til baking, det funker ikke. Også har hun ca halvparten sukker.

Sjokoladekake uten sukker har jeg ikke prøvd på, må jeg si. Mamma er den eneste jeg unngår sukker for, og hun står over sjokoladekake, for der er det stort sett uansett for mye sukker om det skal bli godt.


#7

ingling sa for siden:

Jeg synes stort sett alt av søtning smaker fælt, og foretrekker å søte med vaniljeekstrakt, banan eller kokossukker. Bruker mindre av kokossukker enn av vanlig, men det er vel egentlig 1:1. Jeg er ikke så søtglad, da. Det svarte i grunnen ikke på det du lurte på. :humre: Jeg husker Natreen som fæle greier, jeg ville ikke brukt det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.