Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grillpanne

#1

IzziCreo sa for siden:

Er det noen som har grillpanne? Hva liker dere å bruke den til? Hva er den bedre å bruke til enn vanlig panne? Hvilken type har dere?

Vi vurderer å kjøpe oss det. Tenkte først å teste ut Ikea sin, men de har den ikke på noen av varehusene i Oslo og ikke på nettbutikken heller så da ser det ut til at jeg bør se meg om etter noe annet.


#2

Inagh sa for siden:

Vi har grillpanne i jern, husker ikke fra hvor. Vi liker å bruke den til å steke biff, burgere, pølser, kyllingbryst og andre typiske grillkjøttretter. Har ikke prøvd det sjøl, men jeg har fått servert squash og søtpotet stekt på grillpanne, var gode greier, det.


#3

Teofelia sa for siden:

Vi har og bruker den masse. Kjøtt, burgere, pølser, fisk mm. All mat som inneholder fett er supert på grillpanne. Fettet renner ut i rillene under maten, og maten blir stekt uten å bli kokt i eget fett.


#4

løve70 sa for siden:

Jeg har fra Le Creuset. Bruker den som Teofelia.


#5

GydaG sa for siden:

Men den fra Le Creuset blir fryktelig varm i håndtaket, så vet du det.
Vi hadde en firkanta fra IKEA før som var veldig stor og bra, savner den. (Den ble av alle ting stjålet på et jobboppdrag.)


#6

Shane sa for siden:

Vi har den firkanta fra Ikea, veldig fornøyd. Bruker den mest til å steke kylling i, og gjerne grønnsaker sånn som paprika.


#7

DM sa for siden:

Jeg kjøpte Le Creuset grillpannen i bursdagsgave til mannen i år, og kjøpte med en sånn vott til å ha på håndtaket. Men foreløpig har ikke håndtaket blitt for varmt. Veldig god panne!


#8

Lavender sa for siden:

Har jernpanne som brukes mye til kjøtt, pølser og grønnsaker. Har en kokebok som heter "Bras i vei", mange gode oppskrifter, mye sommermat.


#9

Ole Brumm sa for siden:

Jeg har en, men bruker den nesten ikke, har ikke helt fått dreisen på den.


#10

GydaG sa for siden:

Å? Vott må sjekkes ut. Her blir den innmari varm hver gang, men vi har helt ny induksjonstopp og det blir fryktelig varmt veldig fort her!


#11

Arran sa for siden:

Har en firkantet i støpejern fra Ikea, og har hatt den i mange år. Brukes til å riste brød, grille kjøtt og grønnsaker av alle slag. Den brukes mye, og jeg gadd ikke kjøpe ny brødrister da den gamle tok kvelden. Tar litt lengre tid å riste brød i grillpanne, men blir også bedre.


#12

Honda sa for siden:

Vi har en fra IKEA den er ganial.den er firkantig :) lett og steiker bra
bruker den til biff,indrefilet, kyllingfilet,grønnsaker,pølser osv

4 år siden vi kjøpte den


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.