Er det noen som har grillpanne? Hva liker dere å bruke den til? Hva er den bedre å bruke til enn vanlig panne? Hvilken type har dere?
Vi vurderer å kjøpe oss det. Tenkte først å teste ut Ikea sin, men de har den ikke på noen av varehusene i Oslo og ikke på nettbutikken heller så da ser det ut til at jeg bør se meg om etter noe annet.
Vi har grillpanne i jern, husker ikke fra hvor. Vi liker å bruke den til å steke biff, burgere, pølser, kyllingbryst og andre typiske grillkjøttretter. Har ikke prøvd det sjøl, men jeg har fått servert squash og søtpotet stekt på grillpanne, var gode greier, det.
Vi har og bruker den masse. Kjøtt, burgere, pølser, fisk mm. All mat som inneholder fett er supert på grillpanne. Fettet renner ut i rillene under maten, og maten blir stekt uten å bli kokt i eget fett.
Men den fra Le Creuset blir fryktelig varm i håndtaket, så vet du det.
Vi hadde en firkanta fra IKEA før som var veldig stor og bra, savner den. (Den ble av alle ting stjålet på et jobboppdrag.)
Jeg kjøpte Le Creuset grillpannen i bursdagsgave til mannen i år, og kjøpte med en sånn vott til å ha på håndtaket. Men foreløpig har ikke håndtaket blitt for varmt. Veldig god panne!
Har en firkantet i støpejern fra Ikea, og har hatt den i mange år. Brukes til å riste brød, grille kjøtt og grønnsaker av alle slag. Den brukes mye, og jeg gadd ikke kjøpe ny brødrister da den gamle tok kvelden. Tar litt lengre tid å riste brød i grillpanne, men blir også bedre.