Dagens godt levert-rett er Kyllingbryst Cacciatore. Det så deilig ut på bildet i oppskriften, men det som lå i pakken var ikke kyllingbryst, men noe som leverandøren har kalt "kylling overlår med skinn". Ikke spes delikat, og ikke like mye mat som et kyllingbryst.
Samme her, Zoe. Men jeg stusset også på at det står kyllingbryst i overskriften og kyllinglår (overlår???) i ingredienslisten.... Ikke lett å lage kyllingbryst av kyllinglår.
Altså, det er vel bare stykket som er over leddet på et alminnelig kyllinglår? Det er jo veldig godt kjøtt, det, men de burde jo gi dere kyllingfilet om det er det de har sagt (og like mye som de har sagt).
Jeg syns dere godt kan få det dere skal slik at man faktisk kan lage det man skal og har betalt for, men at kyllingkjøtt som tilfeldigvis er fra et annet sted på kyllingen er yuk er jeg ikke enig i. Det er jo rett og slett bare utbenet kyllinglår.
Mengden er den samme, vi fikk 650 g kyllingoverlår. Det var det som stod i oppskriften. Og kjøttet er beinfritt. Det står i hvert fall på pakken. Jeg har ikke laget denne retten ennå.
Vi har fått overlår engang, og det er det beste kyllingkjøttet jeg har smakt. Mye mer smak og mye saftigere en det tørre brystet. Synes ikke det var noe ekkelt over det.
Var inne og tittet på oppskriften, og jeg ser at det er anderledes å lage samme rett med utbenet kyllinglår. De aller fleste vil f.eks. ta av skinnet og da mister man jo endel av vekten også.
Skjønner ikke problemet. Kylling overlår er kjempegodt og saftig kjøtt. Det er jo akkurat det det høres ut som, den øverste delen av låret. Hvorfor i alle dager er det yuk?
Selve stykket ser jo ikke særlig pent ut. Det kan sikkert brukes til noe, men ikke som et substitutt for kyllingbryst. Synes jeg det ser ut til av bildet. Klage?