Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kylling overlår - yuk! (Godt levert)


#2

Inagh sa for siden:

Det var ikke mye bryst over det der, nei. :skeptisk:


#3

Plipp sa for siden:

Skal lage dette i morgen. God reklame! Kjenner at jeg gleder meg allerede.;)


#4

Pebbles sa for siden:

Merkelig. Alt vi har fått av kyllingproukter (og annet også, forøvrig), har vi vært strålende fornøyd med.


#5

Hyacinth sa for siden:

Samme her, Zoe. Men jeg stusset også på at det står kyllingbryst i overskriften og kyllinglår (overlår???) i ingredienslisten.... Ikke lett å lage kyllingbryst av kyllinglår.


#6

Bille sa for siden:

Hva i alle dager er et overlår? Er det låret pluss en del av eh.. kroppen?


#7

Maverick sa for siden:

Så fint at hele kyllingen brukes, tenker jeg umiddelbart.


#8

Toffskij sa for siden:

Altså, det er vel bare stykket som er over leddet på et alminnelig kyllinglår? Det er jo veldig godt kjøtt, det, men de burde jo gi dere kyllingfilet om det er det de har sagt (og like mye som de har sagt).


#9

Input sa for siden:

Det tenkte jeg også. Blir alltid overrasket når voksne bruker ord som yuk for å beskrive mat.


#10

Hyacinth sa for siden:

Men hvorfor delte du det? Skulle de ikke brunes og stekes hele?


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg syns dere godt kan få det dere skal slik at man faktisk kan lage det man skal og har betalt for, men at kyllingkjøtt som tilfeldigvis er fra et annet sted på kyllingen er yuk er jeg ikke enig i. Det er jo rett og slett bare utbenet kyllinglår.


#12

Polyanna sa for siden:

Øverste del av låret ser vel sånn ut?


#13

Hyacinth sa for siden:

Mengden er den samme, vi fikk 650 g kyllingoverlår. Det var det som stod i oppskriften. Og kjøttet er beinfritt. Det står i hvert fall på pakken. Jeg har ikke laget denne retten ennå.


#14

Einhyrningur sa for siden:

Vi har fått overlår engang, og det er det beste kyllingkjøttet jeg har smakt. Mye mer smak og mye saftigere en det tørre brystet. Synes ikke det var noe ekkelt over det.


#15

Tallulah sa for siden:

Var inne og tittet på oppskriften, og jeg ser at det er anderledes å lage samme rett med utbenet kyllinglår. De aller fleste vil f.eks. ta av skinnet og da mister man jo endel av vekten også.


#16

Hyacinth sa for siden:

Men kyllingbrystene vi pleier å få har alltid skinn på. De er fra Vestfold Fugl.

Jeg synes ikke det virker spes annerledes, men de burde jo ikke kalt det kyllingbryst.


#17

Tallulah sa for siden:

Ah, ok. Da går det jo egentlig litt ut på ett. Ser jo uansett ut som den skal stekes i biter, eller kan gjøre det.


#18

Hyacinth sa for siden:

Slik jeg tolker oppskriften (og bildet, selv om de har brukt bryst på bildet), skal de stekes hele, men det går sikkert an å dele opp også.


#19

Mrs. Longbottom sa for siden:

Skjønner ikke problemet. Kylling overlår er kjempegodt og saftig kjøtt. Det er jo akkurat det det høres ut som, den øverste delen av låret. Hvorfor i alle dager er det yuk?


#20

Hønni sa for siden:

Jeg synes det også er bra at hele kyllingen brukes og kylling hvasomhelst er ok, så lenge det er ok kvalitet. Men dette var ikke det.


#21

Bille sa for siden:

Selve stykket ser jo ikke særlig pent ut. Det kan sikkert brukes til noe, men ikke som et substitutt for kyllingbryst. Synes jeg det ser ut til av bildet. Klage?


#22

Mrs. Longbottom sa for siden:

Hva er galt med det? Det ser ut som et helt vanlig utbeinet lår på bildet.


#23

Apple sa for siden:

Jeg synes at dersom man blir lovet bryst, så skal man få det. Det er jo et mer kjøttfylt stykke og en annen pris.


#24

Einhyrningur sa for siden:

Dersom du er misfornøyd burde du sende klage til kundeservice, de er flinke til å beklage og kreditere.


#25

Mrs. Longbottom sa for siden:

Det er jeg også enig i. Men det er noe annet enn å si at lår er yuk.


#26

apan sa for siden:

Jeg er enig i at dette ikke var et bryst, men jeg synes det var kjempegodt kjøtt. Kylling ser aldri delikat ut ustekt.


#27

Hyacinth sa for siden:

Melder om at dagens middag, kyllingoverlår cacciatore, smakte fortreffelig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.