Jeg er litt sånn fiskepinnehemmet, de pleier å svi seg og dele seg i midten. :gruble:
Jeg har lyst å forsøke å lage fiskepinner i ovn, for eksempel oppå bakepapir. Går det an? Temperatur? Varmluft eller ikke? Ca tid? :vetikke:
Det er et mål for meg å bruke minst mulig fett for å tilberede disse lekkerbisknene :nam:
Du kan steke dem i stekeovnen ja, oppå bakepapir er greit. Det står på pakken. Noen fiskepinner er også sånn at man kan steke dem i panna uten å tilsette ekstra fett.
Ha litt smør i panna og ikke snu de før etter noen minutter. Snur man de mange ganger så faller de fra hverandre. SKru ned varmen hvis de svir seg.:fnise:
Jeg steker bare i ovn. Bruker de som man ikke trenger smør til, legger i ildfast form med litegranne mellomrom, steker på ca. 225 grader til de ser ferdige ut.
Jeg steker alltid mest mulig i ovnen, ikke for å unngå fett men fordi jeg er lat og giddalaus. :knegg:
Fiskepinner og lignende blir bedre i ovnen, synes jeg.