Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toro sjokoladekake

#1

Hot Lips sa for siden:

Jeg skal lage en glutenfri kake til skolearrangementet i morgen, og har handlet inn langpanneposen fra Toro. Men dere som har prøvd den: Er det nok med én pakke? Blir den høy og fin da? Stykkene skal jo selges, og jeg vil ikke at kaka skal være flat og kjip. Tenkte å bruke smør i kaka, og lage god sjokoladesmørkrem med litt kaffe.


#2

ingling sa for siden:

Det holder til en "normal" langpanne, altså ikke en sånn som er i bunnen av stekeovnen, men en mindre en. God forklaring. :knegg:

PS. Hvis du er riktig lur bruker du melkefritt smør i kake og smørkrem, så blir den melkefri også.


#3

Mirmell sa for siden:

Til en stor langpanne hadde jeg brukt to pakker.


#4

Hot Lips sa for siden:

To pakker, altså? Du tror ikke det vil bli sjokoladekakerørekatastrofe i ovnen min da? Jeg vurderte å bruke halvannen. :gruble:


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har pleid å lage en sånn pose i stor langpanne. Jeg mener da den har blitt høy nok, men kanskje jeg ikke har så stor langpanne allikevel? :vetikke:


#6

Neket sa for siden:

Jeg også. Sånn som fulgte med i ovnen. Den blir jo ikke kjempehøy, men høy nok syns jeg. Hvis du tar på sjokoladesmørkrem er uansett kremen bedre enn kaka. :humre: Jeg er for lave kaker med masse krem, kjenner jeg.


#7

Hot Lips sa for siden:

Haha, bra plan. :D


#8

Anda sa for siden:

Men da trenger du minst to plater sjokolade i kremen. :nemlig:


#9

ItsOnlyMe sa for siden:

Har brukt bare 1 pakke. Den blir ikke kjempehøy, men høy nok :nikker: Og litt ekstra glasur på toppen.. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.