Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiskekaker, potet og ?

#1

Ingrid-lille sa for siden:

Hva har du til fiskekaker når (evt. om) du serverer dette?

Jeg pleier å steike fiskekakene i panna. Jeg bruker også å steike løk, gjerne 2-3 stykker til vanlig og ha raspet gulrot til.

Men nå er jeg så lei dette. Hva pleier dere å ha til?


#2

LilleT sa for siden:

Nå er det jo ikke svar på spørsmålet ditt, men ... Fiskekaker spiser vi som oftest i grove hamburgerbrød med masse salat og en blanding av sennep og majones. :)


#3

kisha sa for siden:

Revne gulrøtter er godt sammen med fiskekaker.


#4

Skilpadda sa for siden:

Vi spiser fiskekaker med pasta, tomatsaus og salat eller kokt brokkoli.


#5

Canisa sa for siden:

Kokte gulrøtter, blomkål og/eller brokoli er godt sammen med fiskekaker. Vi gjør ofte som Lille Taylor og serverer dem som fiskeburgere med salat til. :nikker:


#6

Angelique sa for siden:

Enten kokte gulrøtter og blomkål, men ofte revne gulrøtter med litt sitron i
(da blir smaken så god og frisk)


#7

Inagh sa for siden:

Revne gulrøtter og/eller ertestuing.


#8

Tinka sa for siden:

Brun saus, kokte gulerøtter, kokte poteter.


#9

Hønni sa for siden:

Raspet gulrot med litt appelsinjuice :nam:


#10

Observatøren sa for siden:

I pitabrød, med honningsennep og salat.


#11

DM sa for siden:

Finrevne gulrøtter med litt eple.


#12

Sitron sa for siden:

Jeg spiser ikke fiskekaker med mindre de er hjemmelagede. Det er såpass sjelden at da har vi raspede gulrøtter, som jeg ikke er lei. Foretrekker ellers rene, ferske fiskeprodukter.


#13

Trois sa for siden:

Nesten som oss. Vi har de i pitabrød med grønnsaksstenger (oj, det var kanskje ikke helt riktig stavet....?) og rømmedressing.


#14

Manga sa for siden:

Kokte grønnsaker. Gulrøtter, blomkål eller brokkoli som regel.


#15

Honda sa for siden:

stekte fiskekaker, kokt potet og viltblanding

eller

Stekte fiskekaker, kokt potet, raspet gullrot og kålrabi og kokt makaroni

Eller dampede fiskekaker, kokt makaroni , kokt gullrot og kålrabi på brødskiven.

Eller stekt fiskekaker, potetmos med grønnsaker.

Og kaldefiskekaker til kvelds på brødet med masjones på

Og her inntaes bare ækt fesk kaka fra ækte finnmarks fesk ler
Jah jeg spiser bare hjemmelagede fiskekaker. Når man er vokst opp i finnmark på ren fisk og hjemmelagede fskekaker og fiskeboller så er man sær i matveien ;)

Melboller på boks får andre spise ;)


#16

Myrsnipa sa for siden:

Brun saus, potet, gulrøtter og erter. :tydeligvis ultratradisjonell:


#17

LilleLeo sa for siden:

Vi spiser fiskekaker, poteter, viltsaus med en dæsj brunost i og kålrabistappe. Det er sabla godt!


#18

Bokormen sa for siden:

Råkostsalat eller dampede grønnsaker. Sylteagurk er også godt til!


#19

Chanett sa for siden:

Fiskekaker med sopp og løkstuing, broccoli, blomkål og poteter. Lager ofte en saus av buljong.


#20

Mei sa for siden:

Med råkost laget av gulrøtter, kålrabi (les:kålrot) og evt kål. Sitron, salt og pepper over.

(Lenge siden vi har hatt fiskekaker i brun saus. Den kombinasjonen hadde jeg nesten glemt)


#21

Røverdatter sa for siden:

Enten spiser vi med salat og en god dressing. Tzatzitiki er veldig godt til. Eller vi spiser dem med kokte grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrot. Eller med wokede grønnsaker.


#22

Fara sa for siden:

Fiskekaker med potet, saus av smeltet smør og matfløte, raspet gulrøtter ( saus av vann, eddik og sukker), og makaroni:)


#23

Observatøren sa for siden:

Som en avsporing - tanten min mener at makaroni er en grønnsak.


#24

polarjenta sa for siden:

Varierer litt.. Men det beste synses jeg er fiskekaker i brun saus, potet, makaroni og kokte grønnsaker...

Men vi har dem også i hamburgerbrød og salat til..

Men fiskekakene bør helst være mamma sine, de er best:)


#25

Mei sa for siden:

Svigermor også :knegg:


#26

Fara sa for siden:

Jaja:)


#27

Nenne sa for siden:

Du kan bruke agurksalat ved siden av og kanskje litt rømme.


#28

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg tror aldri jeg har smakt industrilagde fiskekaker jeg...


#29

Harriet Vane sa for siden:

Raspet gulrot, raspet eple, litt appelsinjuice eller presset appelsin, en neve rosiner. Lettrømme, kanskje med litt sitron, sukker, salt og pepper.

Dere er veldig rare.


#30

LilleLeo sa for siden:

Ja, for hun har jo rett :flau:


#31

malena sa for siden:

Kokte poteter, raspet gulrot og eggesmør.


#32

Polyanna sa for siden:

Hvis jeg lager skikkelig grove, smakfulle hjemmelagede fiskekaker (eller kjøpet dem av fiskemannen;)) så liker jeg faktisk best å ha dem i pitabrød med salat, tomat, agurk, rømme/kesam. :)

Ellers er det poteter og raspet gurot.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.