Nå er det jo ikke svar på spørsmålet ditt, men ... Fiskekaker spiser vi som oftest i grove hamburgerbrød med masse salat og en blanding av sennep og majones. :)
Kokte gulrøtter, blomkål og/eller brokoli er godt sammen med fiskekaker. Vi gjør ofte som Lille Taylor og serverer dem som fiskeburgere med salat til. :nikker:
Jeg spiser ikke fiskekaker med mindre de er hjemmelagede. Det er såpass sjelden at da har vi raspede gulrøtter, som jeg ikke er lei. Foretrekker ellers rene, ferske fiskeprodukter.
Stekte fiskekaker, kokt potet, raspet gullrot og kålrabi og kokt makaroni
Eller dampede fiskekaker, kokt makaroni , kokt gullrot og kålrabi på brødskiven.
Eller stekt fiskekaker, potetmos med grønnsaker.
Og kaldefiskekaker til kvelds på brødet med masjones på
Og her inntaes bare ækt fesk kaka fra ækte finnmarks fesk ler
Jah jeg spiser bare hjemmelagede fiskekaker. Når man er vokst opp i finnmark på ren fisk og hjemmelagede fskekaker og fiskeboller så er man sær i matveien ;)
Enten spiser vi med salat og en god dressing. Tzatzitiki er veldig godt til. Eller vi spiser dem med kokte grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrot. Eller med wokede grønnsaker.
Hvis jeg lager skikkelig grove, smakfulle hjemmelagede fiskekaker (eller kjøpet dem av fiskemannen;)) så liker jeg faktisk best å ha dem i pitabrød med salat, tomat, agurk, rømme/kesam. :)
Ellers er det poteter og raspet gurot.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.