Zulu sa for siden:
Jeg har to nybakte fletteloffer som har fått avkjøle seg på rist under klede. Hvordan pakker jeg dem inn for at de skal holde seg ferskest mulig til rekelag i morgen? Plastpose?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
Zulu sa for siden:
Jeg har to nybakte fletteloffer som har fått avkjøle seg på rist under klede. Hvordan pakker jeg dem inn for at de skal holde seg ferskest mulig til rekelag i morgen? Plastpose?
Niobe sa for siden:
Nei, ikke plast. Jeg hadde pakket dem inn i kjøkkenhåndklær.
Isbjørn sa for siden:
Legge en plastpose utenpå kledet?
Zulu sa for siden:
Pakke dem inn i kjøkkenhåndkle og åpen plastpose utenpå, kanskje? De blir ikke tørre i bare klede, da? Men de blir vel fort seige i plast også?
Hyacinth sa for siden:
Frys. Tin og varm evt opp.
Niobe sa for siden:
Ja, jeg skulle akkurat til å skrive at dette antagelig er det beste.
Hyacinth sa for siden:
:nemlig:
Gjærbakst som var fersk, men blir oppbevart for lenge, blir bare vondt. Moren min har lært meg å fryse alt, til og med det som stekes om kvelden og skal tas med på jobben om morgenen. Det er så mye bedre.
Zulu sa for siden:
Fryse i plast, da? Og ta ut når? Et par timer før?
safran sa for siden:
Jeg pleier å avkjøle stekeovnen og legge dem inn der over natten.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.