Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevare nystekt loff til i morgen?

#1

Zulu sa for siden:

Jeg har to nybakte fletteloffer som har fått avkjøle seg på rist under klede. Hvordan pakker jeg dem inn for at de skal holde seg ferskest mulig til rekelag i morgen? Plastpose?


#2

Niobe sa for siden:

Nei, ikke plast. Jeg hadde pakket dem inn i kjøkkenhåndklær.


#3

Isbjørn sa for siden:

Legge en plastpose utenpå kledet?


#4

Zulu sa for siden:

Pakke dem inn i kjøkkenhåndkle og åpen plastpose utenpå, kanskje? De blir ikke tørre i bare klede, da? Men de blir vel fort seige i plast også?


#5

Hyacinth sa for siden:

Frys. Tin og varm evt opp.


#6

Niobe sa for siden:

Ja, jeg skulle akkurat til å skrive at dette antagelig er det beste.


#7

Hyacinth sa for siden:

:nemlig:

Gjærbakst som var fersk, men blir oppbevart for lenge, blir bare vondt. Moren min har lært meg å fryse alt, til og med det som stekes om kvelden og skal tas med på jobben om morgenen. Det er så mye bedre.


#8

Zulu sa for siden:

Fryse i plast, da? Og ta ut når? Et par timer før?


#9

safran sa for siden:

Jeg pleier å avkjøle stekeovnen og legge dem inn der over natten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.