Jeg holder på å lage pai. Har akkurat stekt paiskallet.
Så tenkte jeg om jeg kan vente med å helle oppi fyllet og steke paien i morgen før vi skal spise den eller steker jeg den i dag og varmer opp i morgen?
Eller er det enkelt å varme paien i morgen, varmes den i ovnen da?
Hva pleier dere å gjøre?
Er det best med varm eller kald pai? :confused:
Og så har jeg et lite spørsmål om sånn lefserull/tortillalefse med fyll. Dette har jeg aldri laget før så da lurer jeg på om jeg kan lage dette i kveld eller blir det bløtt?
Er en smule stressa i dag visst og er på farten i morgen helt til klokka 15 så hadde vært greit med alt som kan gjøres i dag. :p
Er det en sånn pai med grønnsaker og kjøtt eller noe, synes jeg den er best varm. Men jeg tror det går helt fint å varme den litt opp igjen og steke den i dag. En dessertpai kan vel serveres kald. Lefser vet jeg ikke. De har jeg alltid laget samme dag.
Best varme. Og jeg tror jeg ville ventet med å steke til imorgen. Pai kan varmes opp igjen, men det blir ikke helt det samme, synes jeg. Om du velger gjøre det, ville jeg lagt bakepapir over ved oppvarming så den ikke blir så mørk.
Takk for svar og tips. Jeg stekte den, jeg. Nå er den avkjølt og satt i kjøleskap. Det er skinkepai. Varmer den opp i morgen så får se hvordan det blir.
Takk for tips om bakepapir, Apan. Det skal jeg huske på.
Lager lefsene i morgen også.
Jeg slo til og laget hjemmelaget vaniljekrem til pavlovaen så alt tar sin tid..:)
Kan melde om at det gikk helt fint å varme opp paien. Varmet den på 150 grader varmluft i 15 minutter på nederste rille sammen med karbonader på midterste. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.