Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når sende ut invitasjoner til dåp?

#1

~TM~ sa for siden:

Hvor lang tid i forkant bør man sende ut invitasjoner til barnedåp?

Vi har bestemt at lillebror skal døpes 9. september og jeg lurer både på når invitasjonene bør ut og hva vi bør sette som svarfrist.


#2

Tjorven sa for siden:

Det kommer litt an på om dere skal invitere noen langveisfarende. Vi har slekt nordpå og disse informeres umiddelbart når vi vet datoen. Da blir reisen så mye billigere.

Ellers mener jeg at 1 måned burde være tilstrekkelig forvarsel for en invitasjon utenfor ferieperioden.


#3

~TM~ sa for siden:

Nesten alle bor her på østlandet...


#4

Nessie sa for siden:

Søs skal døpe datteren sin 8.juli, og sendte ut for ei uke siden. Men alle visste det jo, for det er kun nærmeste familie.


#5

Schnuppa sa for siden:

Tja, så lenge dere har satt dato kan dere iallefall informere slekta om datoen. Hvorfor ikke sende ut innbydelsen allerede nå?
Svarfrist kommer litt ann på når det er hensiktsmessig for dere å vite det. Skal maten være hjemmelagd eller bestilles fra et sted?


#6

Pelen sa for siden:

Svarfrist 1,5 - 2 uker før er vel ganske normalt, i vært fall om du sender ut invitasjoner om ikke så lenge. Send dem ut så raskt som du får det til uten å stresse. Det er jo bare en fordel for alle å få vite.


#7

~TM~ sa for siden:

Vi vet ikke hvor mange vi vil/skal be enda... Vi vipper mellom flere alternativer med gjesteantall fra ca 18 til ca 50 stykker. Vi har nemlig litt lyst til å arrangere Den Store Barnedåpen for det er ikke så ofte vi har en anledning til å samle både familie og venner.

... maten skal ikke være hjemmelaget.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.