Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Moppesystem?

#1

Kaprifol sa for siden:

Vi har en JIF-mopp med våtmopp og selvsagt tørrmoppekluter til. Den brukes til gulvvask, men også til "gulvvask" av storesøster. Altså: Hun har mange ganger rast av gårde med moppen uten at det er noen klut på den, og resultatet er at den fylles med støv sånn at mothakene svekkes. Dermed blir det vanskelig for våtmoppen å få feste.

Vi trenger en velfungerende våtmopp, snart har vi et flott flislagt gulv i gangen som må holdes rent. Vi har også parkett som trenger en omgang i blant. Ingen av oss liker gulvvask, så det blir mye flekkfjerning på parketten. Trenger vel ikke å si at det er bittelitt irriterende når våtmoppen faller av til stadighet når man har fått ut fingern. ;)


#2

SmarteSmelt sa for siden:

Enjo sin, satt sammen av de to bitene under.

Den er superenkel å feste på den typen klut du ønsker (tørr/våt).
Du trenger ikke bøye deg ned en gang. Moppen står også av seg selv, rett opp og ned midt på gulvet, slik at du slipper at den driver og detter når du setter den fra deg.

Kilde: 62.101.207.178:8080/4daction/WA_W_Varegruppe/?Varegruppe=7&YEAR=2007


#3

Fibi sa for siden:

Jeg har også Jif-moppen. Har alltid et sånnt tørrmopp-papir på den, slik at Malin kan vaske gulver så mye hun lyster uten at noe blir ødelagt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.