Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg ønske meg fra Sverige? [gluten-og laktosefritt]

#1

ingling sa for siden:

Noen jeg kjenner skal til Sverige i morgen, og jeg tenkte å be dem kjøpe noen ting for meg. Men selv om jeg har handlet der selv mange ganger, husker jeg jo ikke hva jeg har kjøpt sånn helt konkret. Noen hete tips til gode produkter, med merkenavn? Brød, pasta og yoghurtlignende saker er mest aktuelt.


#2

Kanina sa for siden:

Pasta i forskjellige varianter, tagliatelle, penne, lasagneplater (merke er jeg ikke så nøye på, både Semper og Schär har god pasta)

Finax melblanding i 6-pack. Den mørkegule (oransje) er naturlig glutenfri og inneholder bl.a. teff. Passer til nesten alt av matlaging hos meg.

Croisanter? Vet ikke om de er melkefrie.

Frokostblandinger


#3

Hot Lips sa for siden:

Jeg kjøper Lailas blå melmix i store kvanta, det er basismelet mitt. Og iskjeks uten melko og gluten. Og Schär fibermel. Og grissini.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg liker melet fra Finax, det i rød melkekartong-pakke. Og frokostblanding ja, de har mye bedre utvalg.


#5

ingling sa for siden:

Glimrende! Frokostblanding tror jeg ikke jeg skal be om, der er det så mange feller på nøtter o.l og ofte veldig søte greier, men mel og pasta er toppers. Og croissanter! :vilha: Melkefritt er ikke superviktig, men jeg har pleid å kjøpe mye godt laktosefritt i hvert fall.


#6

Taien sa for siden:

Muffinsblandinger og andre kakemixer. Det var i alle fall en stor hit da vi kjøpte det til våre venner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.