Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva MÅ vi få med oss i Danmark?

#1

Che sa for siden:

Vi skal til danmark i sommer. Tar ferja over til fredrikshavn og kjører nedover. Vi regner med at vi kjører til sverige og opp på veien hjem, men det har vi ikke helt bestemt oss for.

Prinsen er 2.

Hva er gøy å gjøre?
Hva MÅ vi få med oss?

Vi har ennå ikke bestilt turen, og satser på en "hopp-på" tur med ferja - om det er mulig. Er det billigere eller dyrere ennå bestille nå? Noen som vet?


#2

cilen sa for siden:

Vi var i Randers regnskog, det var moro for barna.


#3

Føniks sa for siden:

Dyrehavsbakken utenfor København er veldig koselig.


#4

Inagh sa for siden:

Jeg tror nok en 2-åring vil ha glede av mange av attraksjonene i Legoland også. :jupp:

Odense Zoo er forresten et veldig hyggelig og barnvevennlig sted.

God tur!


#5

Røverdatter sa for siden:

Jeg tror det er dyrt uansett om dere ikke får tak i gratisbilletter eller rabattbilletter.

Jeg ville fått med meg Legoland for barn og voksne, jeg syns det er moro med all legoen selv iallefall. Ellers ville jeg besøkt Ribe eller Tønder som er nydelige gamle byer. Viborg er også fin. Og en tur til en av de lange strendene på vestkysten eller rett og slett til vakre Skagen. Attraksjoner, parker etc. finnes i fleng i Danmark. Fårup Sommerland er flott hvis man liker slikt. Randers Regnskov har jeg vært i nylig og tidligere, men vet ikke om jeg ville likt meg der med en toåring siden det er litt trangt og hektisk, og ikke minst veldig høy luftfuktighet. For Vesla på snart 5 var det supert. Randers er også en koselig by.

I Kbh. ville jeg først og fremst lunsjet i Nyhavn og tatt en tur innom tivoli på kveldstid.

God tur til Danmark! Det er et herlig ferieland. :)


#6

Gaia sa for siden:

Vi skal faktisk kjøre samme rute i sommer og skal i alle fall innom Legoland (på Jylland) og Dyrehaven og Bakken (som ligger i Klampenborg rett nord for København). Det er jo også mange fine strender rundt København. :)


#7

Che sa for siden:

ja, køben har jeg klar: Elsker den byen, og vi skal helt klart innom tivoli på kveldstid:)


#8

Fruktflua sa for siden:

Legoland, Løveparken, Fårup Sommerland, Bon Bon-land (har ikke vært der selv), is med Guf (nam), belgiske vafler, dansk øl på kro, danske strender, danske wienerbrød, Købenahvn Zoo, Tivoli, osv. Danmark er et flott og barnevennlig land. :)


#9

Ru sa for siden:

Jeg fikk anbefalt Djurs Sommarland av en kollega. Den skal passe perfekt til små barn som Prinsen og min pode.


#10

Albertine sa for siden:

Vi har kjøpt et sånt Kort-Ferie-Kort og får gratis inngang på mange attraksjoner. Vi har valgt Kattegatsenteret med store haier (helt fantastisk, storebror snakker fortsatt om det tre år etter vi var der sist), Djurs Sommarland, Løveparken, Legoland og Fårup Sommarland.


#11

Isa sa for siden:

Vi var i Legoland i fjor sommer og fikk kjørt 1 karusell. Det var midt i fellesferien, stappa fullt og varmt. Det var laaaaaange køer for alt, midt i solsteiken, og jeg må si det ikke frister til gjentakelse. Tilogmed lange køer for mat. Skal vi til Legoland igjen blir det utenfor sesongen og ikke den varmeste dagen den sommeren ;)

Ellers er Djurs og Fårup Sommarland koselige steder som kan anbefales :)


#12

Mandarin sa for siden:

Vi lurer på det samme. Noen som vet?


#13

Angelique sa for siden:

Der var vi når storebror var 2 år, og det var veldig stas

Ellers er det noen veldig fine akvarium i Danmark
Et som ligger ute ved kysten utenfor Århus (husker ikke helt hva det heter i farten)
Det var spennende for både store og små
En tunnel under vannet hvor man så svømme haier over seg

Legoland var også mmidt i blinken da storebror var to år.
Flere ting han kunne kjøre /gjøre

God tur


#14

Røverdatter sa for siden:

Glemte å si; drageflyging på stranda er veldig gøy. Vi har løpt rundt på vidder, strender og fjell med drage på slep uten å få den opp en meter en gang. På stranda på vestkysten i Danmark slapp vi bare taket i dragen og så føyk den til værs. Det var kult. :D


#15

Noba sa for siden:

Mulig dere synes det blir litt tidlig å stoppe allerede når dere kommer til Ålborg, men Lillemor likte veldig godt Ålborg Zoo. Hun var 3 år da vi var der. Kattegatcenteret i Grenå er også topp - spennende med haiene :jupp:

Det jeg (som voksen) liker best i Danmark er disse små koselige byene hvor en kan tusle rundt og finne fine spisesteder og spennende butikker, f.eks Skagen og Ebeltoft. Tror nok jeg hadde tatt turen oppom Skagen hadde jeg vært dere, er ikke langt fra Fredrikshavn.


#16

Fruktflua sa for siden:

Skagen og Ebeltoft er herlige plasser. Tror neste jeg kunne ha bosatt meg i Skagen. :ja:


#17

Filifjonka sa for siden:

Samme her. :) Skagen er noe helt eget. Og er dere i Skagen så få også med dere Gamle Skagen og Grenen (der Skagerrak og Kattegat møtes).



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.