Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God og enkel topping til sjokolademuffins

#1

Teflona sa for siden:

Noen som har oppskrift? For mye melis-smak er no no. Jeg trenger noe enkelt, som ikke renner, er til barneselskap.


#2

Niobe sa for siden:

Kok opp fløte, smelt i sjokolade. Sett i kjøleskap natten over. Pisk opp til krem (det er gjort på et par sekunder, pass på så det ikke piskes for lenge) og sprøytes på.


#3

Teflona sa for siden:

Ja, det kan jeg klare! Er jo som Sarah Berhard-krem, det. Fant en oppskrift med nutella og kremost, mulig jeg prøver den også.


#4

Niobe sa for siden:

Det hørtes utrolig kvalmt ut...


#5

Teflona sa for siden:

Ja, men det var bare bittelitt nutella i, så mulig det funker. Det finnes vel en kremost med sjokolade også, vet ikke hvordan den smaker.


#6

Niobe sa for siden:

Det kan godt hende det smaker ok, men jeg ville ikke satset på det til barneselskap.


#7

Teflona sa for siden:

Nei, bursdagsjenta vil jo helst ha minst mulig på muffinsene, og når jeg tenker meg om så liker hun visst ikke krem, heller. Mulig krem ned sjokolade funker, vi får prøve og heller ha noen uten noe på selv om det ser kjipt ut.


#8

Niobe sa for siden:

Hva med bare smeltet sjokolade og strøssel?


#9

Teflona sa for siden:

Og bare smøre på eller får jeg det pent på med sprøyte? Uff, jeg baker aldri muffins.


#10

Niobe sa for siden:

Smelt sjokoladen og ha i litt fløte så den blir mer flytende. Smør på og strø på strøssel.


#11

Acsa sa for siden:

Anbefaler Daimstrøssel, som smaker godt, i motsetning til sånn som egentlig bare er til pynt og smaker søt halm.



#13

Teflona sa for siden:

Ja! Takk, hun liker visst ikke strøssel, heller, viser det seg.


#14

millact sa for siden:

Hva ble det til?

Og så lurer jeg veldig på hvordan halm smaker altså.


#15

Teflona sa for siden:

Halm, ja, tygde du aldri på strå da du var liten? Kakene blir ikke pynta før mandag!


#16

millact sa for siden:

Jeg vet sannelig ikke? Ikke som jeg kan huske.


#17

Teflona sa for siden:

Vi røyka til og med strå. Det var ikke spesielt godt.


#18

Fibi sa for siden:

Denne er min go to-frosting til både kaker og cupckakes. God vaniljesmak og lett å farge om det trengs. Fin konsistens til både smøring og sprøyting. Selges blant annet på Meny og den slags butikker.


#19

Hondacrv sa for siden:

Veit ikkje om denne går bra, men ungane og dei voksne som har smakt, har aldri klaga:

300 g melis
100 g smør
1 god ss kakao
2 ts vaniljesukker
3 ss sterk (kapsel)kaffe.

Visp. Dette er nok til langpannekake.


#20

millact sa for siden:

Den har vi brukt mye når vi lager muffins til håndball turnering osv. Pynter med litt fargerik pynt. God synes jeg.


#21

Fibi sa for siden:

Den er kjempegod! :jupp: Særlig på crazy chocolate cake ([url]www.detsoteliv.no[/url])! Det er standarden når jeg lager kaker på bestilling og den som skal ha kaken vil ha "noe godt".


#22

Teflona sa for siden:

Muffins! :mad: Har ny ovn og det ble vulkanutbrudd i muffinsene. Blæh! Hadde heldigvis bakt sjokoladekake til i dag, lager en til i kveld istedet for de hersens muffinsene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.