Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg vil male gulvet!

#1

cilen sa for siden:

Vi har leeenge tenkt på å male stuegulvet og evt. kjøkkengulvet hvitt, men det går ikke så fort unna her i huset. Men nå er det jo ferietid, og det hadde vært deilig å få noen til å gjøre det mens vi er bortreist.

Er det noen som har gjørt det? Jeg vil ha det lyst, har sett det er in å male det sort også, men det blir ikke noe fint hos oss. Lyst og blankt!


#2

scilla sa for siden:

Enig med deg i at det er veldig fint med hvite, blanke gulv :jupp: . Bare sørg for at støvsugeren er lett tilgjengelig - ALT synes veldig godt.:rolleyes:
Lykke til med nytt gulv !


#3

Nooria sa for siden:

Jeg drømmer også om hvitt gulv. Har du tregulv?

En venninne av meg har stort sett bare malte gulv i huset sitt, mange av dem hvite, men i gangen er det lysegrått. Hun liker det veldig godt, men det er selvfølgelig VELDIG skittensomt, og hun går litt bort fra det nå.


#4

cilen sa for siden:

Ja vi har tregulv som begynner å bli veldig slitent. Kan jo selvsagt legge nytt, noe vi helt sikkert kommer til å gjøre engang. Men det hadde holdt noen år til hvis vi maler det.


#5

Nooria sa for siden:

Ingen grunn til å legge nytt når du kan male det :D. Selv har jeg lyst til å legge tregulv for så å male det.


#6

Filifjonka sa for siden:

Jeg har sett et helt hus med nymalte hvite tregulv, det var flott! Men det var før innflytting og mens malerne ennå holdt på, jeg har ikke sett hvordan det er etter noen års bruk. :)


#7

Elin sa for siden:

www.ifi.no finnes mange tips om slikt noe.


#8

meisje sa for siden:

Det høres flott ut. Lurt å bruke epoxy maling eller lignende som er skikkelig slitesterk sikkert. Og støvet kommer nok til å vises godt ja. Men det er jo ikke mere støvete enn andre gulv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.