Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bakeri på Lillehammer, og melkefri kake

#1

Marit K sa for siden:

Jeg har planer om å overraske min lillebror i helgen, med bursdagsselskap og stor kake. Den må jeg bestille, for jeg våger meg ikke på å ta med kake på 2 1/2 timers biltur i varmen, så jeg skulle gjerne hatt et tips om ett bakeri på Lillehammer.

Så var det kakevalget da. Favoritten er marsipankake, men kan den lages melkefri på noe vis? Altså virkelig melkefri, ikke bare laktoseredusert.
Hvilke andre kakealternativer kan man få bestilt i melkefrie utgaver?


#2

ingling sa for siden:

Jeg bruker Vispi havrekrem når jeg lager melkefri marsipankake, og synes det fungerer kjempebra. Jeg liker ikke soyasmak, så unngår det mest mulig. Det spørs vel om et bakeri tar på seg den utfordringen, men det er jo lov å spørre. Ellers kan de fleste kaker lages melkefritt, så det er litt opp til bakeriet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.